Novogodišnji beauty gift guide: Izdvajamo mirisne note za vaše najvoljenije žene
Novogodišnji beauty gift guide: Izdvajamo mirisne note za vaše najvoljenije žene

Novogodišnji beauty gift guide: Izdvajamo mirisne note za vaše najvoljenije žene

Otkrili smo koje mirisne note nose ikonične glumice Julia Roberts, Lily Collins i Amanda Seyfried. One su se ovog puta sa razlogom našle na Journal beauty radaru. Julia Roberts je u žiži interesovanja zahvaljujući novom filmskom ostvarenju Leave The World Behind, u kojem maestralno nosi film zajedno sa kolegom Ethanom Hawkeom (savetujemo da pogledate). Amanda Seyfried nam je izazvala osećaj melanholije dok smo je gledali u svojevrsnoj Mean Girls reunion, gde je zajedno sa svoje tri koleginice snimila promo reklamu, dok se za Lily Collins priča da će odneti ulogu Audrey Hepburn u predstojećem biografskom filmu. A da li je ova priča istinita, vreme će pokazati.

Do tada, donosimo našu viziju toga šta povezuje ove ikonične glumice a pre svega žene, i koje su to mirisne note koje opisuju njihov karakter.

Mirisne note za vaše najvoljenije žene

Osim što su vrsne glumice i igraju u kultnim filmovima, zajedničko im je i to što su gracioznost, senzualnost i suština onoga što znači biti žena otelotvorene u njima. To potvrđuje činjenica da su ujedno i Lancôme ambasadorke.

S obzirom na to da se bliže novogodišnji i božićni praznici, imamo potrebu da obradujemo nama drage osobe. Često, najzaslužnije među njima jesu upravo žene. Bilo da hoćete da iskažete zahvalnost ili da jednostavno obradujete svoju lepšu polovinu, sestru ili prijateljicu, ovo je idealno vreme za takvo darivanje. Izdvajamo mirisne note koje predstavljaju karakter ove trijade žena i nameću se kao zaštitni znak svih koje dele takav senzibilitet.

Autentičnost u boci

Julia Roberts, nepretenciozno elegantna i sofisticirana, simbol je prirodne i autentične lepote. U sebi nosi toplinu kojom pleni, a iskren i očaravajuć osmeh je njen zaštitni znak, te nije slučajno muza Lancôme-ovog La Vie Est Belle mirisa. Ovaj neprocenjivi klasik upravo otelotvoruje sve ove epitete. Koncept ovog mirisa je usredsređen na ideju prirodne i jednostavne lepote, slobodu od konvencija i izbor sopstvene vizije sreće. A zar nije ovo upravo opis žena poput Julie Roberts? Ukoliko i vi poznajete neku takvu, Lancôme La Vie Est Belle miris je pravi izbor za nju.

Iris i damask ruža jesu note koje su srž ovog mirisa. Kompozicija započinje svežim naletom kruške i crne ribizle, dok je njegova osnova topla, gurmanska i puderasta zahvaljujući bademovim akordima i zrnima pralina, pačulija i vanile. A za sve one koji već religiozno koriste ovaj miris, postoji i opcija refill pakovanjazahvaljujući kom će ovaj miris biti uvek uz vas.

Lancôme La Vie Est Belle

Snaga optimizma

Lily Collins, predstavnik mlađe generacije u svojoj punoj snazi, karakteriše upornost, snaga volje i optimizam koji nosi u sebi. Možda najpoznatija po svojoj ulozi u hit seriji Emily in Paris, Lily Collins je, kako kroz taj lik, tako i kroz čitav njen život bila simbol snage i vere. Lily je očigledno unela deo sebe u taj lik i verujemo da je upravo zbog toga predstavnik Lancôme La Vie Est Belle L’Extrait mirisa. Reč je limitiranom izdanju senzualne interpretacije kultnog i već prepoznatljivog mirisa La Vie Est Belle, koji je ekskluzivno dostupan u Sephori.

Njegova baza se sastoji od samo jedne note – drveta ouda. Kompozicija se otvara bergamotom, nežnim ružičastim biberom i tamjanom, koji vodi do cvetnog srca damask ruže, jasmina i irisa. Lagan i nepretenciozan, krase ga drvenaste i blago orašaste note. Iako na prvi utisak diskretan, ako mu date malo vremena osetićete njegovu jačinu. A to isti je slučaj sa karakterom žena poput Lily Collins. One koje slušaju svoju intuiciju i ne odustaju bez obzira na prepreke.

 

žene
Lancôme La Vie Est Belle L’Extrait

Nežna jačina

Amanda Seyfried, na prvi utisak krhka i nežna, njena pojava odiše delikatnošću, ali istovremeno otkriva unutrašnju snagu koju nosi sa sobom, baš kao i najnoviji miris iz ove ikonične kolekcije – Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu, za koji je ujedno snimila reklamu sa još pet vrsnih glumica povodom njegovog lansiranja. Kao i njene uloge, raznovrsne i dinamične, te opus emocija koje se prelivaju sa svakog kraja spektra, kompozicija ovog parfema je takođe slojevita. Gornje note se sastoje od crne ribizle, cveta narandže i smokve, srednje note od jasmina, dok su za bazu glavne uloge preuzeli iris i pačuli. Poznat kao plavo zlato u parfimeriji, iris je jedan od najdragocenijih sastojaka u spektru mirisnih nota. Poput slatkog irisa, čija je esencija uhvaćena u najkoncentrisanom izrazu, takva je i lepota Amande Seyfrid  – nežna, a najdominantnija. Ipak slojevitost i snaga karaktera je ono što se krije iza nje.

Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu

Još malo novogodišnje beauty inspiracije

Ukoliko želite da proširite vaš asortiman novogodišnjih beauty poklona i vama dragoj ženskoj osobi darujete autentičan poklon, pored gorenavedenih mirisa koji su timeless izbor, pronašli smo i beauty favorite u novoj limitiranoj Lancôme Holiday 23 kolekciji koja se ekskluzivno nalazi u Sephora radnjama.

Tri beauty seta – tri varijacije na temu

Lancôme je o svemu mislio, pa su tako za prazničnu sezonu izdvojili tri ekskluzivna beauty gift seta koja dele ime – La Vie Est Belle Woman Set. A kako velika čar gift setova leži upravo u pažljivo odabranoj kolekciji beauty proizvoda, Lancôme je izdvojio svoje najkvalitnije igrače. Prvi set dolazi u dve varijacije, odnosno u različitoj mililitraži mirisa. Sadrži La Vie Est Belle miris od 30 ml, Hypnose maskaru, kao i Genifique serum. Ukoliko se osećate posebno darežljivim, možete se odlučiti za isti set koji u sebi sadrži bočicu mirisa od 50ml. Ako pak ciljate na treći set, umesto seruma, dobićete dodatnu mini verziju La Vie Est Belle mirisa od 10 ml, idealnu za putovanja zbog svoje kompaktnosti. Ova neverovatna kompozicija beauty setova, inspirisana srećom, pruža celokupni doživljaj Lancôme fuzije estetike i kvaliteta.

Lancôme La Vie Est Belle Woman Set (Miris 30ml+Mini Mascara Hypnose+Genifique Serum 10ml)
Lancôme La Vie Est Belle Woman Set(Miris 50ml+Mini Mascara Hypnose+Genifique Serum 10ml)
Lancôme La Vie Est Belle Woman Set (Miris 50ml+miris 10ml+Mini Mascara Hypnose)

Last but not least – Advent calendar

Najslađe za kraj – za sve one koji žele da dožive potpuno Lancôme iskustvo predstavljamo Lancôme Advent Calendar 2023, koji se sastoji od 24 beauty proizvoda. Luksuzni poklon set za lepotu sadrži šminku, mirise i proizvode za negu kože. Čak pet proizvoda je u svojoj punoj veličini, dok je ostalima veličina prilagođena potrebama pakovanja za putovanja. Neki od proizvoda sadržani u kalendaru su – Advanced Génifique krema za područje oko očiju, Hypnôse maskara u nijansi 01 i L’Absolu Rouge Drama Matte ruž za usne u nijansi 196. Kako je esencija advent kalendara u faktoru iznanađenja, ostavljamo vam da ostale proizvode otkrijete sami. Ovo je samo bio mini preview, a verujemo da će vas ostatak oduševiti. Uz to, decembar je tek na svom početku, tako da je idealno vreme za novogodišnje darivanje.

žene
Lancôme Holiday 23 kolekcija
Lancôme Advent Calendar 2023
La Vie Est Belle
Lancôme Advent Calendar 2023
La Vie Est Belle
Lancôme Advent Calendar 2023

Foto: Instagram @lancomeofficial/ @lancome

Učitati još
Zatvori