Jacquemus je otvorio novi office – zavirili smo u njega
Jacquemus je otvorio novi office – zavirili smo u njega

Jacquemus je otvorio novi office –
zavirili smo u njega

Simon did it again! Taman kad pomislimo da smo sve videli, iz Jacquemus kuće spremni su da nas [ po ko zna koji put ] iznenade. Ovog puta u formi omiljene Journal igrice u kojoj fashion meets interior design, a čija pravila danas uspotavlja upravo Simon Porte Jacquemus.

Jacquemus [new] office juče je otvorio svoja vrata posetiocima, a premda miljama daleko mi smo iza kulisa istih, naravno, morali da zavirimo.

Jacquemus is hiring!

Danas vesti iz popularnog J sveta stižu nam iz 8th arrondissement na čijoj kaldrmi je svoj temelj postavio novi Jacquemus office. Baš kao i sve u vezi sa ovim brendom, nove kancelarije su po svemu atipične. One predstavljaju savremenu rezonancu u kojoj tipičan office look zamenjuje multifunkcionalan prostor koji sjedinjuje kancelariju, pop-up insatalicju, kafić i moderan duh umetničke vizije koji, kao u modnom izrazu, se prožima kroz svaku prostoriju novog doma omiljenih nam Mini Chiquito, Bambino, etc . Za dizajn novog prostora bio je zadužen renomirani studio za enterijer i arhitektonska rešenja – OMA čija radovi su poznati enterijerskim i modnim vizionarima širom sveta.

Kilometre zero novog prostora predstavlja skulptura L’Air (2e etat) –  francuskog vajara Aristide Maillol, a office obiluje umetninama francuskih i drugih slikara i umetnika koji su uspeli Simonov neobični senzibilitet da upakuju u formu koja odiše upravo Jacquemus estetikom. Minimalizam estetike Južne Francuske dominira celokupnim prostorom, a enterijer obiluje lučnim i zakrivljenim uglovima i neutralnim tonovima koji doprinose kreiranju skaldnog integrisanog prostora sa autentičnim detaljima u Simone Porte duhu.

Premda smo Jacquemus već rekli I do! Je fais! nakon LE MARIGE naše sudbonosno da ponvaljamo i ove nedelje.

 

Učitati još
Zatvori