Mastermind marketinga Gwyneth Paltrow i njeni predlozi za novogodišnje poklone
Mastermind marketinga Gwyneth Paltrow i njeni predlozi za novogodišnje poklone

Mastermind marketinga Gwyneth Paltrow i njeni
predlozi za novogodišnje poklone

Pored činjenice da je veoma uspešna glumica, Gwyneth Paltrow javnosti je poznata i kao izuzetno uspešna preduzetnica. Njen lifestyle portal Goop jako se visoko kotira kada su online platforme ovog tipa u pitanju, a pored sjajnih tema glumica ruši tabue kako otvoreno priča o benefitima korišćenja vibratora ali i svećama koje (navodno) nose miris njenog najitimnijeg dela tela.

Sada vam je jasna marketing mastermind konotacija iz samog naslova, a ove sezone rešila je da nadmaši sebe i snimi par kratkih klipova u kojima daje predloge za novogodišnje i božićne poklone (koji se, naravno, mogu kupiti na njenoj goop platformi).

Koja je vaša omiljena Gwyneth?

Kako bi privukla pažnju online publike, kojoj se servira preintezivan sadržaj na dnevnoj bazi, Gwyneth Paltrow je rešila da, za potrebe ove reklame, rekreira neke od omiljenih uloga ali isto tako i svoja najviralnija privatna izdanja. Tako smo dobili Gwyneth verziju sa dodele Oskara iz 1997. godine, u čuvenoj Ralph Lauren baby roze haljini, kao i 90’s iconic Gwyneth look koji se sastoji iz džinsa, bele majice, bajker jakne i prepoznatljivih naočara za sunce.

Od fiktivnih likova koje je glumila tu je Margot Tenenbaum iz filma The Royal Tenenbaums, u čuvenoj braon bundi i sa paž frizurom na stranu, kao i Pepper Potts iz Marvel ostvarenja Iron Man. Moramo da priznamo da uživamo u svim njenim revival izdanjima koja su osmišljena za potrebe ovog reklamnom bloka, ali i njihovoj egzekuciji. Nostalgic much?

Zašto volimo Goop?

Ova online platforma pruža jednom prosečnom čitaocu širok spektar tema i raznovrstan sadržaj, a Gwyneth je vrlo involvirana u svaki segment. Ovo nije side job koji je otvorila kako bi imala neku vrstu konstantnih primanja – ona se istinski trudi da sa čitaocima podeli korisne savete na temu zdravlja, mode, lepote ali i seksualnosti. Bez zadrške otvoreno priča o svakoj od ovih tema, a pored sadržaja tu je i shopping sekcija – ono što žene ipak najviše vole.

Btw, sećate se wireless punjača koji smo pronašli upravo kod nje na sajtu? Sjajan predlog poklona ukoliko ste ove godine u deficitu sa idejama.

Foto: Instagram / @goop

Učitati još
Zatvori