Pronašli smo najlepši wireless punjač za telefon, koristi ga i Gwyneth Paltrow
Pronašli smo najlepši wireless punjač za telefon, koristi ga i Gwyneth Paltrow

Pronašli smo najlepši wireless punjač za telefon, koristi ga i Gwyneth Paltrow

Ko kaže da tehnologija i estetika ne idu zajedno? Journal ekipa je tu da ga/je/ih demantuje. Kako je glumica Gwyneth Paltrow tipična vaga u horoskopu, sve vezano za nju i oko nje mora da zadovoljava visoke estetske standarde, pa tako i sav asortiman koji se prodaje na njenom popularnom lifestyle portalu goop.

Upravo na toj adresi pronašli smo najlepši wireless punjač za telefon brenda Courant, koji je kompatibilan sa većinom telefona na tržištu. Dolazi u dve boje i sjajno se uklapa u minimalistički enterijer, kao i u moderan office space tako da – spremite se da potrošite pare koje niste planirali.

Wireless punjač

Wireless punjač kao simbioza funkcionalnosti i estetike

Kao što možete videti na fotografijama, ovaj gedžet nije samo wireless punjač već i mesto za odlaganje nakita i/ili aksesoara in general. Napravljen od najfinijeg belgijskog lana dolazi u pakovanju sa kablom u istoj nijansi, što dodatno doprinosi monohromatskom izgledu proizvoda. Nijanse su bela i cappuccino bež, a sigurni smo da će dizajn zadovoljiti visoke standarde ljubitelja lepih detalja za dom. Cena mu je malo jača od, recimo, klasičnog originalnog brznog punjača za iPhone (ako računamo kabl od 2 metra koji je must) i iznosi 100 američkih dolara.

Može se pozicionirati u bilo koji kutak stana, u dnevnu ali i spavaću sobu, kao i pored ulaznih vrata gde držite sve stvari koje su vam neophodne na izlasku iz kuće.

Wireless punjač

Perfect gift material?

Imate prijatelje koji su ludi za tehnologijom, ali istovremeno neguju visoke standarde kada je reč o estetici? Testirali smo naše bliske ljude u okruženju koji gaje ljubav ka tech inovacijama i lepim stvarima i – svako od njih je imao jednako dobru reakciju. Ovaj tekst završavamo kao svojevrsni neplanirani gift guide, naravno pod uslovom da ste ovo mini tehnološko čedo prvobitno naručili za sebe. Odjavljujemo se uz jedan farewell dosadnim kablovima, bar na neko vreme.

Wireless punjač

Foto: goop.com

Učitati još
Zatvori