Da li će Doja Cat nositi Vetements na predstojećoj Met Gali?
Da li će Doja Cat nositi Vetements na predstojećoj Met Gali?

Da li će Doja Cat nositi Vetements na
predstojećoj Met Gali?

Guram Gvasalia čvrsto je rešio da 2024. bude njegova comeback godina. Vetements povratnička revija na Nedelji mode u Parizu bila je samo uvertira za sve što dolazi a podrazumeva oživljavanje jednog od najkul brendova na svetskoj modnoj sceni.

Pisali smo i o tome da su muzički izvođači Mahmood i J Balvin nosioci novog Vetements talasa kako su oba artista, u poslednjih mesec dana, birali upravo komade ove modne kuće za svoje velike nastupe.

Sada su, 48 sati pred najvažniji modni događaj u godini, Guram i Doja Cat podelili zajedničke slike na svojim društvenim mrežama i dali nam temu za razmišljanje – da li idu zajedno na Met Galu?

Match made in heaven

Doja Cat je jedna od najstreamovanijih muzičkih izvođača današnjice, bila je Coachella headliner i uživa da eksperimentiše kada su imidž i stajling u pitanju. Njen stilista Brett Alan Nelson i ona su tim koji se savršeno razume kada je pomeranje modnih granica u pitanju i zajedno su kreirali imidž dostojan planetarne zvezde (da, Taylor, umorili smo se od tvojih relatable autfita).

Kako je njihova glavna misija da šokiraju javnost jasno vam je da bi Vetements bio odličan izbor kada je Met Gala autfit u pitanju i potajno se nadamo da je ovaj teaser nešto više od ručka u Mc Donaldsu.

Doja cat
@dojacat

Moda kao socijalni eskperiment

Još od čuvene dodele MTV nagrada kada je Lady Gaga došla u haljini od mesa moda je postala veliko igralište a pravila praktično više i ne postoje.

Nova generacija izvođača ne boji se da ostavi utisak, a među njima je definitivno i Doja Cat. Ona je ulicama Njujorka prošetala u topu i suknji od providnog celofana i time obesmislila borbu modnih kuća za IT komad sezone (Bianca Censori had to walk so others could run).  Ako se Vetements x Doja Cat Met Gala saradnja zaista desi sigurni smo da nas ovaj duo neće razočarati.

Doja cat
@doja_cat

Foto: Instagram / @doja_cat / @gvasalia

Učitati još
Zatvori