Bradley Cooper i Gigi Hadid: Držanje za ruke i (usputno) reklamiranje brendova
Bradley Cooper i Gigi Hadid: Držanje za ruke i (usputno) reklamiranje brendova

Bradley Cooper i Gigi Hadid: Držanje za ruke i
(usputno) reklamiranje brendova

High profile celebrity par se prvi put u javnosti drži za ruke znači samo jedno – slike će obići svet brzinom svetlosti. Ovo je poziv za smart business move – reklamiranje modnih kuća sa kojima par ima potpisane ugovore jer – vidljivost premašuje sva očekivanja.

Sećate se kada se pročulo da se  Sophie Turner i Joe Jonas razvode, pa je ona organizovala viđanja sa Taylor Swift i svaki dan nosila novu Louis Vuitton torbu? E sad imamo sličnu priču, ali druge aktere.

Miu Miu & Louis Vuitton cashing in

Gigi Hadid i Bradley Cooper viđaju se od oktobra, a sada su prvi put osvanule paparazzo fotografije na kojima se – drže za ruke. Iako su usnimljeni da putuju zajedno, kao i na večeri sa njegovom mamom – držanje za ruke je nekako tradicionalna finalna potvrda (pre public poljupca) da je par zaista u vezi.

Kako se kultura endorsovanja trenutno svodi na paparazzo fotografije iz realnog života (ako niste, pročitaje tekst o tome kako Hailey i Kendall na Lakers utakmici imaju svojih pet minuta marketinga) ovo je bila idealna prilika da se promovišu i njihovi modni ugovori za – Miu Miu i Louis Vuitton.

Gigi hadid
@jealouslut
Gigi hadid
@jealouslut

Zajedno su (marketinški) jači

Glumac je zaštitno lice francuske modne kuće još od 2022. godine, kada je snimio kratku reklamu povodom dvadesetogodišnjice postojanja njihovog Tambour sata, da bi nedavno bio gost na njihovoj reviji u okviru Nedelje muške mode u Parizu.

Gigi je covergirl Miu Miu kampanja već neko vreme, a sada je njihove torbe sa bilborda prenela i na ulicu, izabravši i više nego dobar momenat za promociju. Pisali smo i o tome kako ova modna kuća velike nade polaže u marketing, te je čak i lik koji je glumila Sydney Sweeney (njihovo zaštitno lice) u filmu “Anyone but you” u svakom drugom kadru imala upravo Miu Miu torbu.

Kada se njihov stepen popularnosti i fan baze merguju ove fotografije stići će do velikog broja ljudi, i svi oni, hteli ne hteli, videće LV i Miu Miu logo u prvom planu. The job is done.

Foto: Instagram / @jealouslut

Učitati još
Zatvori