Bradley Cooper je zvezda nove Louis Vuitton kampanje
Bradley Cooper je zvezda nove Louis Vuitton kampanje

Bradley Cooper je zvezda nove
Louis Vuitton kampanje

Miljenik ženske publike Bradley Cooper je zvezda nove Louis Vuitton kampanje koja slavi 20 godina postojanja Tambour sata. Pod sloganom Journey Beyond Time, Bradley-a možemo videti u promo videu kako užurbano šeta ulicama Njujorka.

Video kampanju radio je oskarovac Damien Hazelle, dok je za fotografije za print bio zadužen Boo George, koji je već veteran u slikanju Louis Vuitton kampanja. Francuska modna kuća prvi put ima zvaničnog brend ambasadora satova, i to povodom proslave 20 godina od izlaska modela Tambour.

Bradley Cooper
@louisvuitton
@Louisvuitton

Tambour Twenty kampanja snimana je još u aprilu, a Bradley je tada bio prava atrakcija, dok je u u teget odelu šetao ulicama Menhetna. Priča koja stoji iza kampanje je akcentovanje optimizma jedne mladosti i snova koji čekaju da budu ostvareni. Video nas paralelno vodi kroz šumu i prirodu, kao i urbanu džunglu koju predstavlja Njujork.

Bradley Cooper, koji iza sebe ima 9 nominacija za Oskara, od skoro je reditelj i koproducent filma Maestro, koji bi trebalo da bude premijerno prikazan u 2023. godini. On takodje i glumi u ovom filmu, a uz njega se pojavljuje i glumica Felica Montealegre. Film će predstaviti biografiju poznatog dirigenta Leonard Bernstein-a.

@louisvuitton
@louisvuitton

Dok privatan život glumca i dalje intrigira javnost, jer se u medijima pojavljuju informacije kako se pomirio sa Irinom Shayk, on se ne oglašava po tom pitanju. U fokus stavlja svoju karijeru, a porodični i privatni život drži po strani.

Za kraj teksta, ekskluzivno vas vodimo u behind the scenes snimanja kampanje za Louis Vuitton Tambour Twenty. Uživajte!

Foto: Instagram; Profimedia

Učitati još
Zatvori