Poznati muškarci i njihovi (krajnje interesantni) ovonedeljni modni izbori
Poznati muškarci i njihovi (krajnje interesantni) ovonedeljni modni izbori

Poznati muškarci i njihovi (krajnje
interesantni) ovonedeljni modni izbori

Iza nas je posve zanimljiva nedelja kada je muška moda u pitanju, a primetili smo da takozvani jači pol sve više obraća pažnju na to kako izlazi u javnost. Na našem modnom radaru našli su se jedan glumac, jedan reper i (last but not least) jedan sportista, a svaki od njih izneo je vrlo zapaženu modnu kombinaciju. Neke smo ocenili visokim ocenama, dok su neki dobili svojevrsni modni ukor, svako po zaslugama.

modni izbori
Drake

Drizzy goes mafia

Jedan od naših omiljenih repera, Drake, u poslednje vreme igra na italian mobster estetiku. Svoje Nike x Nocta trenerke zamenio je rolkama, kaputima i takozvanim šimikama – da li pokušava da nam poruči da je (modno) sazreo, ili samo rewatch-uje stare Soprano epizode? Vuna, koža i tvid – tri momenta koja od njega nismo očekivali ALI moramo priznati da dobro pliva u ovim modnim igrama. Tu su i naočare za vid, valjda da doprinesu ozbiljnosti ove fashion epizode i daju mu na zrelosti. Suma sumarum, ovo je reperova (stylish) jesen u Njujorku.

Ocena 8/10

modni izbori
Drake

Bradley goes back to highschool

Bradley, o Bradley, zašto Bradley? Nemamo adekvatan opis, a ni adekvatno opravdanje za ova modna dešavanja, a pored svega što vidimo na ovoj fotografiji najviše nas buni jedna stvar – kakva je to tajna veza između holivudskih glumaca i Cactus Jack patika? Kolaboracija brenda iza kojeg stoji Travis Scott sa sportskim gigantom kao što je Nike iznedrila je neke od sjajnih modela patika koje su svojevrsna oda hypebeast kulturi, međutim, ovaj model prvo je prošetao Ben Affleck, da bi sad i Bradley Cooper odabrao upravo jedne takve za sebe. Reperi biraju čizme sa pačjim kljunom, glumci biraju patike koje dizajniraju reperi – what a time to be alive.

Ne možemo a da ne iskomentarišemo ostatak odevne kombinacije, gde u jednom autfitu imamo maskirne pantalone, ekstremno upadljivu koledžicu u zelenoj boji i, kao šlag na tortu, prugasti Guest in Residence džemper. Za sve neupućene ovo je brend Gigi Hadid, koja je ujedno i aktuelna devojka poznatog glumca, a gotovo smo sigurni da je ona doprinela ovom njegovom podmlađenom izdanju. Takođe, ovo nije prvi put da glumac promoviše njen brend u javnosti.

Ocena: 2/10

Bradley Cooper

Lewis Hamiltom goes fashion

Kada je moda u pitanju, Lewis Hamilton je svoj na svome. Vozač formule veoma je afirmisan u modnom svetu, a o njegovim modnim kombinacijama pisali smo nebrojeno puta. Lewis ovu nedelju provodi poslovno, u Las Vegasu, a njegovi autfiti (kao i uvek) briljiraju. Saradnja sa modnom kućom Louis Vuitton is still going strong, a ako sudimo o trendovima na osnovu ovog teksta (minus Bradley Cooper) zaključujemo da su široke muške pantalone hot trend sezone. Ne zavaravajte se da morate biti visoki kako bi izneli ekstremno široke nogavice – Lewis je visok 1.73 i sva garderoba mu fenomenalno stoji. On ujedno pomera granice muške mode u svetu sporta, a mi nastavljamo da uživamo u njegovim hrabrim modnim potezima.

Ocena: 10/10

Foto: Profimedia; Instagram / @gqfrance

Učitati još
Zatvori