Rihanna predvodi a blogerke prate: Bordo tašna i sivi kaput su duo sezone
Rihanna predvodi a blogerke prate: Bordo tašna i sivi kaput su duo sezone

Rihanna predvodi a blogerke prate: Bordo
tašna i sivi kaput su duo sezone

Još uvek uzdišemo za bordo torbama iz nove Gucci kolekcije za S/S ‘24, a sada imamo i pokaznu vežbu kako da kombinujemo aksesoar u ovoj boji za predstojeću sezonu.

Rihanna je prošle nedelje opravdala svoj status modne ikone kroz  fresh business look koji se sastojao iz sivog odela i Dries Van Noten kaputa, a kombinaciju je osvežila Bottega torbom u bordo boji. Take notes, everyone.

Ovaj look danima ne silazi sa naslovnica svih modnih portala uz poruku – Rihanna u novom ruhu. Nakon drugog porođaja ovo je jedno od njenih prvih pojavljivanja i moramo priznati da obožavamo ovaj pravac na njoj.

Bordo tašna

Bordo tašna kao fresh dodatak svakom autfitu

Ukoliko ove sezone želite da investirate u jedan dobar aksesoar – ovaj tekst je znak. Akcenat stavljamo na jak business look i kvalitetne komade od vune i tvida. Modna scena vraća se svojim korenima, bold ženstvenim kombinacijama i demonstriranju moći kroz odeću.

Aksesoar ima moć da pošalje glasniju poruku od samog autfita i tu činjenicu treba da preokrenemo u svoju korist. Ukoliko nam politika radnog mesta nalaže strog minimalizam i izbegavanje boja, detalj u vidu torbe koja odskače od svega naš je kec u rukavu. Lakovane varijante takođe dolaze u obzir jer nam donose specifičan funky vajb u svakodnevnicu.

@sobalera

Gucci mania

Sabato de Sarno ponovnim rebrendingom modne kuće Gucci nastoji da uradi ono što je svojevremeno uradio i Tom Ford – postavi nedostižne standarde. Sudeći po njegovoj debitantskoj reviji – na dobrom je putu.

Bordo tašne od kože i laka igrale su vodeću ulogu na pisti minulog septembra, a kreativni direktor i dizajner nam je poručio da će se ova boja nositi i na proleće. Dakle, ukoliko uložimo u torbu u zagasito crvenoj boji – biće (vrlo) aktuelna i sledeće godine. Shopping bag activities start now.

Bordo tašna
@gucci
Bordo tašna
@gucci

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori