Avec Amour: Brend nastao iz ljubavi prema modi
Avec Amour: Brend nastao iz ljubavi prema modi

Avec Amour: Brend nastao iz
ljubavi prema modi

Sve je više brendova na lokalnom modnom nebu koji dizajn, ali i sistem pristupa poslu i samim klijentima svakodnevno podižu na viši nivo.

Izbegavanjem onoga što, u skladu sa trendovima, tržište u datom trenutku traži domaći brendovi okreću se minimalizmu kroz sam dizajn i na taj način slave lepotu jednostavnosti i elegancije.

Upravo na toj ideji nastao je i Avec Amour, a njihova poslednja kolekcija nedavno je imala promociju u okviru jednog mini događaja u samom centru grada.

U Avec Amour utkano je mnogo ljubavi

Brend je nastao prošle godine a njegova osnivačica, Tijana, dizajnom tekstila bavi se od 2016. godine. Filozofija ovog domaćeg modnog brenda počiva na jednostavim, vanvremenskim krojevima koji se mogu nositi godinama. Komadi su izrađeni od najfinijih materijala, a cilj je da se u njima osećate komforno čak i kada su elegantne haljine u pitanju. Cilj izrade, ali i kupovine ovakve garderobe je da se kvalitet stavi na prvo mesto, kako fast fashion lanci godinama pokušavaju da obezvrede investiranje u jedan vanvremenski komad.

Ono što ga izdvaja iz mase je to da se većina standardnih modela može naći i u dečijim veličinama, pa tako devojčice od malena mogu nositi kvalitetne stvari koje se kasnije mogu nasleđivati kroz porodične ili prijateljske veze.

Avec amour
Avec amour

Promocija praznične kolekcije

Nova praznična kolekcija brenda Avec Amour prikazana je ove nedelje, u okviru prostora Studio Baza na Dorćolu. Ovo je ujedno i lokacija na kojoj možete videti i probati sve dostupne komade, u nadasve prijatnom i modernom ambijentu.

Kupci i ljudi iz sveta mode družili su se uz odabrano servirane koktele i među prvima videli ekskluzivne komade iz nove praznične kolekcije koja je sada već u prodaji.

Studio Baza pored modnog showroom-a nudi i opciju članarine u okviru njihove teretane, opremljene po poslednjih svetskim standardima, te je mesto koje povezuje ljubitelje mode i zdravog žuvota. Sign us in!

Učitati još
Zatvori