Spektakularno počinje ovde iliti kako je Journal protagonistkinja pronašla tech saveznike iz Fan Edition serije
Spektakularno počinje ovde iliti kako je Journal protagonistkinja pronašla tech saveznike iz Fan Edition serije

Spektakularno počinje ovde iliti kako je Journal protagonistkinja pronašla tech saveznike iz Fan Edition serije

Bilo da nas pratite nekoliko nedelja ili, u još boljem slučaju, od osnivanja (since June 2022 and counting) sigurno ste primetili da se uvek trudimo među prvima da posetimo neko novo mesto u gradu, pretpremijerno pogledamo predstavu, novu modnu kolekciju, napišemo recenziju serije/filma, donesemo novosti iz oblasti lepota ili ništa manje važno – saznamo kada počinju sezonska sniženja. Iako lep i veoma dinamičan, ovaj posao sa sobom nosi i mnoga odricanja. I od svakog trenutka / i iskustva / zahteva da bude spektakularan kako bismo ga lakše preneli i učinili dostupnim svima. I tako vođeni mantrom: Spektakularno počinje ovde ne pristajemo na ništa manje. I zato vas ovog puta vodimo kroz jedan dva radna dana sa Journal protagonistkinjom.
Lokacija: Beograd, poslovna zgrada, sprat četvrti, dan prvi.

Spektakularno.

//spɛkˈtakjʊlə// Spectacular moments are now accessible to all. 

Da business daily routine i multitasking goes hand in hand postalo je jasno kada su nam mobilni telefoni skoro pa zamenili laptopove, a handsfree slušalice postale must-have gedžet bez obzira na delatnost kojom se bavili. Iako tehnologija iz dana u dan napreduje, ponekad nije moguće ispratiti sve novitete iz premium linija, pa se tako traži best of po pristupačnijim cenama. Ipak, ponuda telefona u klasi iznad srednje, a ispod premium ove godine je bila slaba, sve dok nedavno nije lansiran Samsung Galaxy S23 FE mobilni telefon iz Fan Edition serije. Značajno bolji od predstavnika Galaxy A serije, konkretno povoljniji od Galaxy S telefona donosi spektakularno korisničko iskustvo za manje novca – evo i kako.

Add to chart: Samsung Galaxy S23 FE

Veći od svog prethodnika Galaxy S23, a manji od Galaxy S23+, Samsung Galaxy S23 FE dolazi u idealnom prečniku od 6.4” što ga čini prikladnim saveznikom za sve tipove torbi jer staje i u clutch verzije. A ako ste od onih koji telefon uvek drže u ruci, go for it jer kada je reč o dizajnu, crpi inspiraciju iz svog prethodnika, obuhvatajući timeless design legacy iliti klasičnu estetiku Galaxy S23 serije ali u novim bold nijansama za one odvažne / poput nas. Iako je naš favorit ljubičasta, smatramo da su krem, grafitna i boja mente jednako dobre da se nađu na novogodišnoj Wishlist-i, pod uslovom da ste ove godine bili dobri. Osim odvažnih boja, još jedna novina ide na račun aluminijumskog kućišta sa staklenim background-om, kao i prednjom stranom što ga čini izdržljivim i pouzdanim saveznikom.

First thing first: Imerzivno vizuelno iskustvo

Bilo da dolazite iz kreativne ili manje kreativne industrije, složićete se da niko nije imun na vizauelni doživljaj. Naročito ne ona koji ne pravi kompromise kada su u pitanju performanse kamere. Sa trostrukom prednjom kamerom od 50 MP (wide angle) + 10 MP (selfie) + 12 MP (ultra wide) što bi u prenesenom značilo da donosi dobru produkciju video i foto sadržaja uz Nightography sistem čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. Tako, očekivanja da i noćni kadrovi budu vibrantnih boja, ako nas pitate, sasvim su opravdana.

Osim toga, dynamic AMOLED 2X ekran nudi jasne, impresivne vizuelne prikaze i u uslovima slabog osvetljenja, dok Eye Comfort Shield smanjuje plavo svetlo, što olakšava gledanje u mraku. Sve ovo, za one koji su stalno u pokretu i na telefonu, podržano je i dugotrajnom baterijom. Možete bezbrižno konzumirati audio sadržaj i do 69 sati ili video sadržaj do 22 sati zaredom. Ako bi trebalo da na ovom tech ispitu sumiramo sve u jedan tačan odgovor, on bi glasio: epic camera, epic design, epic pefromrance i epic ecosystem.

From the beginning

Ready, get set, level up with the new Galaxy Buds FE slušalice. Lokacija: Beograd, poslovna zgrada, sprat četvrti, dan drugi. Ovog puta, ostavljamo službene pozive po strani. Puštamo Journal Playlistu i sa Galaxy Buds FE slušalicama ergonomskog dizajna koje pružaju neverovatan doživljaj slušanja, odlazimo u dan. Uz Aktivno poništavanje buke moguće je blokirati neželjenu buku čak i ukoliko vodite telefonske razgovore hodajući prometnim ulicama grada, poput naše protagonistkinje. Galaxy Buds FE slušalice dolaze u elegantnom pakovanju u vidu preklapajuće kutije. Kada je reč o bojama, igra se na kartu klasike. Naš izbor su bele, ali nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za grafitne. Obe verzije idealno prate i lako se kombinuju uz svaki stil.

Off vs. On

Nakon što isključite buku, možete uživati u svom svetu i prepustite se bogatom zvuku Galaxy Buds FE slušalica s dubokim, moćnim basom iz novog jednosmernog zvučnika, bez obzira na to koju vrstu muzike slušate. A jednostavnim dodirom i zadržavanjem područja za dodir možete da uključite ili isključite Aktivno poništavanje buke. Ako želite da razgovarate sa nekim ko je nadomak vas, samo uključite režim Ambijentalnog zvuka i ne morate da skidate slušalice. Baterija traje i do 30 sati s jednim punjenjem, pa može da isprati dugačku listu pesama, podkasta i videa s društvenih mreža tokom celog dana.

Foto & video: Aleksandar Batajić
Kretivna direkcija: Aleksandar Batajić i Tamara Bogunović
Model: Kaja Popović
Stajling: Vanja Pantin

Učitati još
Zatvori