Anya Taylor – Joy nije bila na Met Gali ali njena Balmain kreacija savršen je odgovor na temu
Anya Taylor – Joy nije bila na Met Gali ali njena Balmain kreacija savršen je odgovor na temu

Anya Taylor – Joy nije bila na Met Gali ali njena Balmain kreacija savršen je odgovor na temu

Balmain ove sezone ređa pogodak za pogotkom a tokom uspešne Met Gale i kreacija koje su ponele Tyla i Elle Fanning na drugom kraju planete, u isto vreme, Anya Taylor – Joy nosila je metalnu haljinu sa cvetnim detaljima koja bi bila sjajan odgovor na temu “Garden of time”.

Glumicu je prvi ponedeljak u maju zadesio u Meksiku, na premijeri novog filmskog ostvarenja “Furiosa: A Mad Max Saga” za čije je potrebe odenula spektakularnu metalnu Balmain oklop haljinu sa izlivenim cvetnim detaljima i time nam poručila – I might not be there, but I’m definitely there. 

Povratak Balmain genijalnosti

Olivier Rousteing kreativni je direktor modne kuće Balmain od 2011. godine, i u proteklih 13 sezona ostvario je veliki broj spektakularnih dizajnerskih momenata, revija, kampanja kao i red carpet izdanja.

Nakon nedavne nesreće u vidu požara koji ga je zadesio u stanu u Parizu, i opekotina koje je imao po licu i telu, čini nam se da se dizajner konačno oporavlja i kao da je željan da podseti modni svet zašto mu je, sa samo 25 godina, data prilika da vodi jednu od najpoznatijih francuskih heritage modnih kuća.

Genijalnost kreacije rađene za potrebe Furiosa premijere najbolje se čita kroz video koji je glumica postavila na svoj Instagram profil, a u kojem se vidi i sam način oblačenja metalne haljine napravljene iz dva dela.

Detalji u vidu izlivenih metalnih cvetova napravili su diferencijaciju između termina haljina i klasičnog metalnog oklopa a Anya Taylor – Joy savršeno je iznela viziju poznatog dizajnera.

Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy

Anya Taylor – Joy u svojoj rockstar eri

Glumičin trenutni stilista je Ryan Hastings i on stoji iza uspešnih streetstyle kombinacija koje je ona prošlog meseca prošetala Njujorkom u okviru promotivnih aktivnosti.

Anya je takođe ponelu i titulu Dior devojke a njena nekonvencionalna lepota savršen je match vizija koje neguju dizajneri visoke mode.

Anya Taylor-Joy

Foto: Profimedia, Instagram / @anyataylorjoy

Učitati još
Zatvori