Fashion & tech: Ove sezone nosi se interaktivni nakit
Fashion & tech: Ove sezone nosi se interaktivni nakit

Fashion & tech: Ove sezone nosi
se interaktivni nakit

Vreme leti.

Savremeno doba modernom pojedincu diktira tempo koji često kao individue ne uspevamo da ispratimo. U moru svakodnevnih obaveza, neretko se nalazimo u situaciji u kojoj moramo da pravimo kompromise. Jutarnja rutina postala je zasićena, pa tako nakon buđenja kreće akcija. Nakon jutarnje beauty rutine šetamo psa, zatim, užurbano odlazimo na posao. Ukoliko nam se posreći i tog jutra se ne zaglavimo u poznatoj beogradskoj gužvi, očekuje nas osam sati neometanog dinamičnog tempa. Nakon posla, često se trudimo da uglavimo i trening, pa na kraju dana ostajemo zapitani: Šta smo danas zaboravili da uradimo?

Jedno je jasno – vreme nam ne ide na ruku. Kako bismo ispratili dinamičan raspored, potrebno je da imamo veliku disciplinu i, naravno, pomoć. Kako ne bismo morali da u potpunosti menjamo styling prilikom promene dress code-a, potrudili smo se da pronađemo praktično rešenje koje kombinuje tehnologiju i estetiku. Naime, Journal tim je u potrazi za idealnim i praktičnim načinom za unapređivanje svakodnevne rutine. Aksesoari su sastavni deo svakog stylish outfit-a, a kvalitetan sat je postao više od klasičnog nakita. Međutim, često sportske varijante ne odgovaraju elegantnim prilikama. Istražujemo koji sat nudi oba: praktičnost i lakoću nošenja, a, sa druge strane, bold fashion izbor koji će biti idealan za izlazak u grad.

Huawei Watch Fit 3 – pametni sat


U potrazi za satom koji može odgovoriti na sve izazove modernog života, a ujedno održati nivo estetike na zavidnom nivou, kao favorit izdvojio se Huawei Watch Fit 3. Ovaj pametni sat stylish dizajna postaje idealan tehnološki saputnik naše svakodnevice. Više raspored ne moramo da držimo u pamćenju, već se u potpunosti možemo opustiti i prepustiti obaveze svom novom elegantnom ličnom asistentu. U moru opcija koje su svima na raspolaganju (čitaj: na klik od nas) pažnju privlači jedan novitet. Naime, Huawei je još jednom potvrdio svoju poziciju kao pionir u inovacijama u dizajnu. Tako se okrećemo novoj eri pametnih satova. Huawei Watch Fit 3 je obogaćen najnovijim tehnološkim rešenjima. Sa druge strane, zadržava prepoznatljiv stylish & slim profil koji je bio ključni estetski princip Huawei Watch Fit serije kvadratnih satova. Nosimo ga na trening, na kafu s prijateljicama, na romantičnu večeru, a i u izlazak. Elegantan dizajn je zapravo timeless, tako da izbor sata više ne predstavlja problem. Pored toga što su pametni satovi iz kolekcije Huawei Watch Fit 3 idealna opcija za ljude koji se bave sportom, stylish dizajn ih izdvaja i kao trendy opciju za upečatljiv look. 

Huawei Watch Fit 3 / fashion show edition /


Pored navedenih ultimativnih estetskih elemenata, važno je napomenuti najnoviju prednost. Naime, Huawei Watch Fit 3 je do sada najtanji i najlaganiji Huawei pametni sat. Međutim, što je još bitnije, jedan je i od najudobnijih satova na tržištu. Dolazi u više upečatljivih boja: crnoj, pink, zelenoj i beloj. Sat praktično nećete ni osetiti na ruci. Pored boja, korisnici mogu birati između različitih materijala za kaiš – od prozračne tkanine do meke kože. Zahvaljujući Link dizajnu, kopče na kaiševima se lako otpuštaju, što omogućava brzo i jednostavno uklanjanje samo jednim pritiskom.

Let’s talk tech


Kada govorimo o pametnim satovima, jednostavno moramo istaći specifikacije koje će nam olakšati day-to-day aktivnosti. Naime, Huawei donosi novitet – fantastičan ekran prilagođen maksimalnom užitku korišćenja. Vizuelni prikaz na Huawei Watch Fit 3 je takođe poboljšan, uvodeći potpuno novi kvadratni UX stil sa bogatim šemama boja i dizajnom sličnim časopisima sa uvećanim fontovima. UX interface je dizajniran da bude imerzivan. Naime, boja pozadine u sportskom režimu se menja s otkucajima srca, omogućavajući korisnicima intuitivno čitanje informacija. Huawei Watch Fit 3 ima ultra-laki 1.82-inčni AMOLED 2.5D ekran koji zauzima 77.4% tela, povećavajući na taj način površinu ekrana za 10% i doprinoseći ekspanzivnijem vizuelnom iskustvu.

Tehničke karakteristike koje pomažu da ostanete fit & healthy

Kako je već rečeno, Huawei Watch Fit 3 je idealan izbor za sportiste (i one koji se tako osećaju). Pitate se zašto? U savremenoj svakodnevici veoma je važno pronaći balans. Balans između posla i privatnog života, užitka i obaveza, odmaranja i redovnog treninga. Sada više ne morate da birate. Naime, kako biste i tokom treninga ostali u toku sa važnim pozivima, ovaj pametni sat se jednostavno povezuje sa vašim telefonom, pri čemu nije važno da li koristite Android ili iOS operativni sistem.

Sportske entuzijaste će obradovati vest o mnogobrojnim fitness aplikacijama. Početnicima će od velike pomoći biti i različiti fitnes kursevi sa animacijama, tako da mogu biti sigurni da ispravno rade vežbe. Sa druge strane, ljubitelje trčanja će posebno obradovati Track run režim sa unapređenim sistemom navigacije i funkcijama mapiranja.

Changing ways we train (& sleep)

Ukoliko vam je svet sporta novost, verovatno imate i mnogo pitanja koja se tiču ishrane i planiranja obroka uz koje ćete ostvariti najbolje rezultate. Razne aplikacije i reklame često ne izgledaju kao idealna opcija. Međutim, Huawei Watch Fit 3 donosi unapređenu StayFit aplikaciju, u kojoj ćete pronaći ažuriranu i dodatno proširenu bazu sa preciznim podacima o tome koliko koja namirnica sadrži kalorija. Uz ovu aplikaciju možete u svakom trenutku ispratiti unos i sagorevanje kalorija, tako da ste uvek na pravom putu ka željenoj kilaži. Sa druge strane postoji još jedan novitet. Naime, da bi podstakao korisnike da se kreću, Huawei Watch Fit 3 uvodi Smart Suggestion. Drugim rečima, kada se ne ispune ciljevi dnevne aktivnosti ili gubitka masti, sat će predložiti vrste vežbi i trajanje na osnovu vaših navika i vremenskih uslova.

Pored treninga, svi znaju kolika je važnost dobrog sna. Ukoliko želimo u potpunosti da se posvetimo zdravijem stilu života, veoma je važno da svake večeri imamo full night’s sleep. Ta navika više neće biti problem. Nova tehnologija Huawei TruSleep™ 4.0 nudi preciznije praćenje sna. Ako imate problema sa snom ili se budite umorni, Huawei TruSleep™ 4.0 algoritam analizira vaš san i nudi vam personalizovane savete uz koje ćete zaboraviti na neprospavane noći.

U očigledno širokom healthy izboru aplikacija, Huawei Watch Fit 3 koristi Huawei TruSeen™ 5.5 tehnologiju za poboljšanje preciznosti praćenja otkucaja srca. Algoritam sada uključuje funkciju učenja, optimizujući praćenje čak i u situacijama sa slabijim signalom. Takođe, tu su i unapređene funkcije za praćenje menstrualnog ciklusa, za kompletan uvid u sve važne zdravstvene parametre.

Cene i dostupnost

Huawei Watch Fit 3 je već dostupan na srpskom tržištu kod domaćih operatera. Iako ste navikli da noviteti dolaze sa astronomskim cenama, ovaj stylish tehnološki dodatak je zapravo veoma pristupačan. Crni, pink, zeleni i beli modeli koštaju 22.999 dinara, a pametni satovi sa belom kožnom i sivom tkanom narukvicom dostupni su po ceni 24.999 dinara. Ako kupite neki od Huawei Watch Fit 3 uređaja do kraja juna, dobijate i specijalan poklonslušalice FreeBuds SE 2. Za više informacija, posetite zvanični Huawei sajt.

Foto: Huawei Promo; Instagram: @mariesteller, @azizahsalsha_

Učitati još
Zatvori