„More is more“ je njena modna mantra i zato volimo stil Vicky Montanari
„More is more“ je njena modna mantra i zato volimo stil Vicky Montanari

„More is more“ je njena modna mantra i zato volimo stil Vicky Montanari

Vicky Montanari naš je Style Crush (of the Week). Poznata po šarenim i unikatnim outfitima, Vicky se izdvaja u moru influensera koji neguju minimalistički stil. Vicky je zagovornica svega sem minimalizma – more is more je njena mantra koja nas definitivno inspiriše, posebno kada je reč o outfitima za prolećne i letnje dane. Ova Portugalka već dugo aktivno kači svoje dnevne outfite na Instagram, a njena ažurnost pomaže nam da pronađemo njen outfit, koji je neretko deo aktuelnih kolekcija različitih brendova. Njeni favoriti svakako su brendovi poznati po šarenim i veselim dizajnima, poput Parfois (nismo iznenađeni – Parfois je portugalski brend).

Nasuprot scandi, pronašli smo Portocore – specifičnu stilsku supkulturu karakterističnu za devojke koje žive u Portugalu. Pored Vicky, nju neguju infuenserke Rita Montezuma, Caetana Botelho Afonso i Mafalda Patrício.

Colors & prints

Stil Vicky Montanari karakterističan je zbog boja i printova koje unosi u svaki outfit. Njeni favoriti su roza, crvena i narandžasta boja, a ljubiteljka je i popularnog gingham printa. Takođe, Vicky ide protiv tipičnog pravila da crvena i roza boja ne idu zajedno – ona ih kombinuje često i uspešno.

Još jedan stilski imperativ ove influenserke jesu zabavne torbe i obuća – tako su jarke boje vidljive i kada je footwear izbor u pitanju, a torbi je raznih. Od onih sa resama, do onih u cow printu, torbe koje Vicky nalazi definitivno želimo da stavimo na našu shopping listu.

Sve je u aksesoarima

Tajna dobrog stila Vicky Montanari leži i u izboru aksesoara. Umesto običnih gumica za pletenicu, ona svoju vezuje mašnama.

Vicky, takođe, bira naočari za sunce u bojama i nosi oversized nakit i čarape u bojama. It’s in the details.

More is more

Parola kojom se Vicky vodi kada su stilski izbori u pitanju je definitivno – more is more. Tako, na primer, ako se odluči za majicu sa printom, ona bira da uz istu uklopi jednako upečatljivu torbu. Vicky takođe stavlja sopstveni obrt na klasične forme. Umesto klasičnih krojeva suknji, na primer, ona bira suknje sa izrezima, a bira i zanimljive kragne i rukave.

Vicky je epitom eklektičnog i veselog Porto stila – i njen profil je naše go-to mesto za prolećnu i letnju outfit inspiraciju.

Foto: Instagram @vicmontanari

Učitati još
Zatvori