Саће i Tyman lounge&bar – dva nova beogradska bara markirana must-visit etiketom
Саће i Tyman lounge&bar – dva nova beogradska bara markirana must-visit etiketom

Саће i Tyman lounge&bar – dva nova beogradska bara markirana must-visit etiketom

Kako se svakodnevno nalazimo u potrazi za novim mestima u gradu, naš najažurniji beogradski Agent 011 pronašao je gastro dragulje koji zadovoljavaju njegove AM to PM potrebe. Atina dobila je svoj Zara Cafe, Saint-Tropez Louis Vuitton pop-up restoran, a šta je sa Beogradom? Nakon što smo posetili Geum bistro, SOL bar i teniske terene June cafea, poželeli smo neku novu celodnevnu avanturu. Mesta na koja možemo otići na kafu ali i u izlazak. Kako Beograd ne spava, i mi smo odlučili da sledimo njegov tempo. S tim u vezi, predstavljamo vam nova mesta u gradu koja će postati vaši apsolutni gastro favoriti, uključujući Саће i Tyman lounge&bar, koji uz nezaboravan provod poručuju da leto s numerološkom oznakom 24 nema kraja.

Саће


Favorite coffee place (and bar) Check mark, Wingdings font, character code 252 decimal.

Ako nas nešto asocira na leto, to su definitivno izlasci. Dani su duži, temperature prelaze trideseti stepen a kokteli postaju sinonim dobrog provoda. Postoje oni izlazci za koje jedva čekamo da se sredimo i obučemo novi autfit. S druge strane, volimo i one koji nekako dođu spontano. Spremimo se za kafu, pa u istom lokalu ostanemo do mraka i od Kapućina stignemo do Aperola. Baš takvo mesto, na kom možete piti i kafu i koktele i izabrati i AM i PM priču, predstavlja Саће. Lokal s jedinstvenim ambijentom koji donosi cozy atmosferu, našao se na našoj must-visit listi. Mesto za spontanu kafu a i nezaboravni izlazak, kao svoju odabranu lokaciju selektovao je Dorćol. Specifičan enterijer koji noću kao svoju zvezdu vodilju karakteriše crvena neon svetla, predstavlja jedno od novijih go to mesta za izlazak u gradu.

Tyman lounge&bar


Popili smo kafu i kokteli su takođe bili na listi, a šta sada sledi? Već su stigli sitni sati, te je vreme za stvaranje nezaboravnih letnjih uspomena. Baš one stvaraju se u noćnim izlascima. Ovog puta mesto koje biramo baš za ovakve uspomene jeste novi lokal po imenu Tyman lounge&bar. Mesto gde noć postaje najzanimljivije vreme dana a odlična muzika i nezaboravan provod imperativ. S radnim vremenom od 14-00h i 14-01h petkom i subotom, ovaj bar predstavlja ultimativnu night-out oazu. Ako se pitate šta nas je to kupilo kod ovog mesta, to su pre svega kokteli. Širok asortiman ovih slatkastih pića, na neki način je i bio potreban srpskoj metropoli, a Tyman lounge&bar ispunio je sve zahteve. Raznovrsni kokteli i karta pića, muzički talas koji opija i prigušeni ambijent savršeno pristaju beogradskoj night life sceni.

Stoga, interesuje nas koja od ovih mesta ćete prvo posetiti, i gde planirate svoj sledeći izlazak, a sada znate i gde nas možete pronaći.

Učitati još
Zatvori