Tennis core prvo bio je modni trend, a sada i gastro senzacija – potvrđuje june tennis club u Beogradu
Tennis core prvo bio je modni trend, a sada i gastro senzacija – potvrđuje june tennis club u Beogradu

Tennis core prvo bio je modni trend, a sada i gastro senzacija – potvrđuje june tennis club u Beogradu

Svedoci smo da tennis core definitivno uzima vodeće mesto kako u modnim tako i u lifestyle trendovima. Svi odjednom zakazujemo (možda i prve) časove tenisa i svoj orman prilagođavamo istom. Imperativ stila sada predstavljaju bele polo majice, suknjice za tenis kao i džemperi koje vezujemo oko ramena (radi estetike). Sve je počelo pojavom takozvanog tihog luksuza i sofisticirane strane istog. Kako je tennis core prvo bio modni trend, sada je postao i gastro senzacija. june, jedno od najboljih mesta za branč u gradu, najavio je svoj tennis club, a evo šta sve znamo o tome.

Tennis core (in fashion)


Kako smo shvatili da je modna industrija trenutno u neraskidivoj vezi sa tennis core estetikom, odlučili smo da prigrlimo istu.

BÉBÉ brend i Dunja Jovanić obradovali su nas novom Tennis Collection sagom. Iz pomenute kolekcije izrodilo se mnoštvo kombinacija koje želimo da vidimo na i van terena. Fashion babe odlično razume svoje potrošače i nekako je predvidela da smo svi krenuli na časove tenisa, te nam je donela i više nego stylish pratnju.

Fashion thought us how to play

Film Challengers bio je neizostavan trend setter teniske igre. Naravno, Zendaya i Law Roach vodili su glavnu reč i iznova i iznova prelazili modnu a i tenisku igricu. Custom made potpis nalazio se iza većine kreacija a Loewe i Jonathan Anderson, kao vodeći dizajner turneje, doneli su pobednički modni serve. Od štikli s teniskom lopticom, haljine s Zendajinom siluetom i posterom filma do vintage Luois Vuitton kombinacija, tenis nam je nekako postao omiljeni (modni a sada i gastro) sport.

Why we love @junebelgrade


Dorćolska oaza, favorizovana od strane Beogradskog agenta 011, odlučila je da otvorili i teniski klub. Međutim, pored ove izvanredne beneficije koja nam je bila preko potrebna, june volimo kako zbog raznovrsne hrane, vina i on point menija tako i zbog estetičnog eneterijera.

Moglo bi se reći da se u odajama junea nalazi naš go to brunch spot, kao i da ga karakterišemo beogradakim it gastro draguljem.

Match o’clock


Brunch, set, match! 

Unutar Teniskog centra Baseline, od 09.-22. juna, održaće se prvi turnej june tennis club-a. Ulaz za posetioce biće u potpunosti besplatan, dok će se kotizacija igrača naplaćivati. Međutim, june ne bi bio june kada u sklopu svog teniskog turneja ne bi uvrstio i izvanrednu hranu.

Od 10-16h za sve posetioce sa strane terena biće poslužena kafa kao i mnoštvo dezerta i torti. Od 16h na scenu nastupa i kuhinja, koja će u svojoj ponudi imati mnoštvo specijaliteta kao i dostupnost raznovrsnih vina. Sport i hedonistički ugođaj ovog puta koračaju ruku pod ruku, te june tennis club i njegov turnej predstavljaju must visit manifestaciju.

Master class, prvi čas za početnike, biće u potpunosti besplatan te i ako nemate dugogodišnjeg teniskog iskustva, spremni ste za takmičenje.

Od 17-21:15h ovaj spektakl pratiće i odlična žurka, čija će se atmosfera nalaziti u rukama DJ-a. Dress code za takmičere biće white uniform, a mi posvetiocioma poručujemo – tennis core baby.

9. jun u Jounral kalendaru ostavili smo june tennis club-u, a sve informacije o organizaciji i rasporedu istog možete pronaći na njihovom oficijalnom sajtu.

Učitati još
Zatvori