Lip Lovin’: Nova Catrice kolekcija proizvoda za negu usana je dodatak našoj beauty rutini
Lip Lovin’: Nova Catrice kolekcija proizvoda za negu usana je dodatak našoj beauty rutini

Lip Lovin’: Nova Catrice kolekcija proizvoda za negu usana je dodatak našoj beauty rutini

Catrice does it again. Poznato je da smo ljubitelji ovog beauty i make up brenda. Ovaj drogerijski brend naš je pouzdani saveznik kada je reč o besprekornom izgledu kože i postojanom make up looku.

Već smo pisali o njihovoj Pure False Lash maskari sa kojom trepavice izgledaju besprekorno, kao i o Melted Sun Cream bronzeru, koji je gotovo iste formule kao mnogo skuplji, Chanel Les Beiges kremasti bronzer. Nedavno je TikTok presudio da je upravo Catrice korektor rešenje za odmoran izgled bez podočnjaka. Sada je ovaj brend kreirao novu kolekciju – and it’s all about the (lip) glow.

All about the glow

Catrice Lip Lovin’ kolekcija novi je dodatak njihovoj impresivnoj kolekciji proizvoda. Poznato je da već neko vreme vlada lip mania. Mnogi brendovi kreirali su sopstvene proizvode za negu usana, od kojih su najpoznatiji svakako Laneige, Rhode i Gisou.

Laneige je možda i pionir kada je reč o noćnim maskama za usne, a njihovo partnerstvo sa popularnom glumicom Sydney Sweeney svakako je uticalo na popularnost proizvoda koji reklamiraju. Sa druge strane, Gisou je brend koji se proslavio uljima za kosu na bazi meda. Nakon toga, njihova osnivačica, Negin Mirsalehi, pokrenula je i liniju proizvoda za negu usana. Najnoviji od njih su honey-infused ulja za usne, čije smo lansiranje detaljno ispratili.

Omiljena Hailey Bieber i njen brend Rhode su veoma popularni upravo zbog proizvoda za usne – Hailey je čak napravila masku za telefon u koju staje njen viralni peptide lip treatment sjaj za usne.

Nourish & glow

Catrice Lip Lovin’ kolekcija unosi novinu u našu skincare rutinu. Prvi korak – lip scrub. Piling za usne na bazi ulja od kajsije i shea butera idealna je priprema usana za karmin, posebno ukoliko je on matiran. Nakon pilinga, koristimo Lip Lovin’ serum, obogaćen hranljivim uljima i E vitaminom.

Sledi lip balm koji sadrži hijaluronsku kiselinu i kokosovo ulje. Sa mirisom vanile, ovaj proizvod dolazi i u nekoliko nijansi, blage pigmentacije. Za kraj (dana), tu je Lip Lovin’ overnight maska za usne, koja garantuje oporavak usana tokom sna. Beauty sleep podigli smo na novi nivo.

Journal finds

Učitati još
Zatvori