Pronašli smo drogerijsku zamenu za popularni Chanel kremasti bronzer
Pronašli smo drogerijsku zamenu za popularni Chanel kremasti bronzer

Pronašli smo drogerijsku zamenu za
popularni Chanel kremasti bronzer

Make up industrija je poslednjih godina doživela neverovatan porast popularnosti. Izgleda kao da svi imaju svoju make up liniju, a luksuzni proizvodi postali su dostupni i širem tržištu. Postoje mnogi kultni make up proizvodi za koje su svi čuli i koje svi žele. Međutim, najpopularniji make up proizvodi često dolaze od vrhunskih brendova što znači da ti proizvodi obično dolaze s visokom cenom. Za mnoge ljubitelje make up-a, te cene predstavljaju prepreku.

Kremasti bronzer za prirodan look

Dobar bronzer u trenutku može da napravi značajnu promenu u vašem izgledu. Negova svrha je da doda dubinu i toplinu vašoj koži. Ipak, odgovarajući bronzer može da učini mnogo više – da stvori iluziju mršavijeg izgleda ili učini da izgledate kao da ste došli s letovanja, iako niste ustajali s kauča tokom celog vikenda. Kod bronzera je cilj da izgleda što prirodnije. Kremasti bronzer idealan je za postići clean girl look kada suptilno želite da naglasite crte lica.

Chanel vs. Catrice

CHANEL Les Beiges kremasti bronzer je bez sumnje vrhunski proizvod koji već nekoliko godina oduševljava ljubitelje šminke svojom luksuznom formulom i izuzetnim kvalitetom. Međutim, sve tri nijanse svuda su rasprodate i do ovog proizvoda vrlo je teško doći. Takođe, mana ovog proizvoda je i visoka cena. No, danas u beauty svetu gotovo svaki proizvod ima svoju jeftiniju verziju. Drogerijsko tržište nudi iznenađujuće visokokvalitetne opcije, a neke alternative pokažu se čak i boljima. Kako smo mi u konstantnoj potrazi za dobrim proizvodima, pronašli smo alternativu i za možda najpopularniji CHANEL proizvod. Catrice Melted Sun kremasti bronzer ima gotovo istu mekanu teksturu koja se lako nanosi i blenda. Može se nadograđivati, a stapa se s bojom kože stvarajući mat završetak i osunčan izgled.

CHANEL LES BEIGES BRONZING CREAM
Catrice Melted Sun Cream Bronzer
Učitati još
Zatvori