Watermelon sugar: Stigla su nova honey-infused ulja za usne brenda Gisou
Watermelon sugar: Stigla su nova honey-infused ulja za usne brenda Gisou

Watermelon sugar: Stigla su nova
honey-infused ulja za usne brenda Gisou

Gisou je brend popularne influenserke Negin Mirsalehi, nastao 2015. godine. Negin je godinama pre nastanka brenda na Instagramu bila poznata i kao devojka sa najboljom kosom, te ne čudi da je njen prvi beauty proizvod bio upravo haircare proizvod. To je bilo čuveno Honey Infused Hair Oil, inspirisanom farmom meda njenog oca.

Porodična tradicija je izrodila i uspeh – to ulje za kosu je i danas jedno od najprodavanijih u Sephori. Na oficijalnom sajtu Gisoua, ulje ima gotovo besprekornu ocenu od preko 1300 recenzija. Instant uspeh brenda Gisou značio je i njegovo širenje. U poslednjih nekoliko godina, Negin je iza brenda Gisou lansirala i parfem za kosu sa mirisnim notama meda, kao i popularno ulje za usne. Nakon signature ulja za usne sa ukusom meda, stiglo je i nekoliko novih – saznajemo više.

Gisou
@Gisou

Lipmania

Gisou je najpoznatiji kao brend za negu kose, ali to ne znači da sve brže ne postaje opravdani rival nekim od najboljih skincare brendova. Svi znamo kakvu je popularnost uživao Dior kada je lansirao svoje ulje za usne. Viralnost tog proizvoda svakako je inspirisala i druge brendove – u poslednjih nekoliko godina, kao da svi lansiraju beauty proizvode mahom fokusirane na negu usana. Od Laneige sleeping maske, preko Rhode manije, sve do popularnih proizvoda Kylie Jenner i Rihanne – tržište proizvoda za negu usana cveta.

Negin Mirsalehi svesna je ovog trenda – njeno honey infused ulje za usne lansirano je 2022. godine i ubrzo postalo viralno. Nije teško pogoditi zašto – kvalitetni sastojci u prelepom pakovanju? It’s a win-win situation!

gisou
@gisou

All things Gisou

Nakon uspeha OG ulja za kosu i usne, brend Gisou lansirao je i brojne druge proizvode. Sa prepoznatljivom estetikom u nijansama medno zlatne, Gisou u ponudi ima i šampon, regenerator i masku za kosu. Tu su i sprej za definisanje kovrdži i zaštitu od toplote, kao i gel sa kojim postižemo savršenu zalizanu punđu. Gisou ima čak i figaro za kosu, nastao nakon što su brojni pratioci Negin tražili da rekreiraju njen izgled besprekornih kovrdži.

Tu su i serum za oporavak kose i ulje za telo. Gisou ima čak i mirisne sveće. Poslednji u nizu proizvoda su upravo ulja za usne, a rang ukusa se upravo povećao. Stigla su tri nova ukusa/mirisa simpatičnih naslova. Mango Passion Punch, Strawberry Sorbet i Watermelon Sugar nova su ulja za usne – just in time for summer. Gisou proizvodi dostupni su i u Srbiji, u Sephori.

gisou sephora srbija
gisou / sephora srbija

Foto: Instagram (@negin_miralehi / @gisou) / Facebook (@sephorasrbija)

Učitati još
Zatvori