Hailey Bieber predstavila je novu Rhode masku za telefon- and we’re obsessed
Hailey Bieber predstavila je novu Rhode masku za telefon- and we’re obsessed

Hailey Bieber predstavila je novu Rhode masku za telefon- and we’re obsessed

Hailey Bieber već godinama postavlja trendove. Njen skincare brend Rhode je ubrzo nakon lansiranja postao jedan od najpoznatijiih u moru celebrity preduzetničkih poduhvata. Najčuveniji od proizvoda svakako su sjajevi za usne sa peptidima.

Hailey je zahvaljujući svojim proizvodima (ili dobrom marketingu) postala i sinonim za blistavu kožu. Tako je nastao i njen termin glazed donut skin, koji je pokrenuo lavinu propratnih trendova. Ispratili smo Hailey-inspired izgled noktiju i glazed blush look. Rosie Huntington-Whiteley bila je jedna od devojaka koja je ispratila i letnji glazed donut izgled kose, a holivudski market Erewhon je u saradnji sa Hailey kreirao i strawberry glaze smoothie.

Phone case + lipstick holder? Yes, please

Nije tajna da Hailey poznaje tajne marketinga. Njene Rhode proizvode moguće je uočiti u gotovo svakoj fotografiji, a čak i kada sami proizvodi fizički nisu tu, glazed-inspired outfiti, jela i pića se naziru i bivaju uslikani. Kada je reč o Hailey, paparazzo fotografi su uvek u akciji. Ipak, ovoga puta ona ih je preduhitrila. Naime, u nizu mirror selfieja Hailey je prikazala novi aksesoar.

U pitanju je maska za telefon koja je ujedno i držač za (Rhode) sjaj za usne. Lep i pre svega praktičan, ovaj tech-beauty crossover odmah je skočio na sam vrh naše wishliste. Iščekujemo nove vesti od Hailey, budući da nismo sigurni da li će se maska za telefon pojaviti na tržištu ili ostati samo njena. Ipak, šta god da je slučaj, sigurno smo da će as per usual ova preduzetnica inspirisati i druge brendove da olakšaju život svake devojke koja teži hidriranom, glazed donut izgledu.

Instagram / Hailey Bieber
Instagram / Hailey Bieber

Foto: Instagram @haileybieber @rhode

Učitati još
Zatvori