Kim Kardashian u novom izdanju – Zendaya, Rihanna i Camila Cabello dobijaju još jednu blondie saveznicu
Kim Kardashian u novom izdanju – Zendaya, Rihanna i Camila Cabello dobijaju još jednu blondie saveznicu

Kim Kardashian u novom izdanju – Zendaya, Rihanna i Camila Cabello dobijaju još jednu blondie saveznicu

Pitali smo se da li se vraća platinum blonde boja – i sada smo dobili odgovor. Nakon što smo razmatrali ideju i vest da će Kim otvoriti SKIMS radnju u Beogradu, reality zvezda je odlučila da nas ponovo iznenadi. Kim Kardashian postavlja beauty i modne standarde već godinama unazad, a mi se trudimo da idemo u korak sa njenim najnovijim transformacijama. Svi njeni modni podvizi vrlo brzo su se transformisali u trendove. Međutim, trending vest jeste da se Kim Kardashian vratila u plavu boju. Izgleda da se Kim pridružuje svojim holivudskim koleginicama, pa tako nakon Zendaye, Rihanne i Camile Cabello na listu blondie devojaka dodajemo i poznatu reality zvezdu. Nakon što su se svi vratili u svoju prirodnu boju, održavajući clean girl look, plašimo se da je sada došao kraj tom trendu. Vraćamo se u plavo, a za to se zahvaljujemo Kim Kardashian.

/ spotted: ice blonde /

Poslednja objava na njenom Instagram feed-u prikazuje Kim u njenom prirodnom  izdanju sa crnom kosom. Međutim, nove slike dokazuju suprotno. Naime, Kardashian je viđena sa svojim sinom Saint kako imaju matching boju kose. Njen frizer Chris Appleton je na svom Instagram nalogu objavio slike hairstyle transformacije sa opisom Ice kimmy. Businesswoman uhvaćena je na putu za košarkašku utakmicu svog sina u LA-u. Ne-tako-ice-blonde kosa reality zvezde viri ispod Balenciaga kačketa, a pretpostavljamo da je u tom trenutku Kim bila u procesu dolaženja do ultimativne ice blonde boje.

Sa druge strane, poslednjih nekoliko meseci odlučila je da se upusti u kinematografske vode. S tim u vezi, nakon vesti da će producirati dokumentarnu seriju o Elizabeth Taylor, stigla je nova. Zajedno sa Emmom Roberts i Marlene King, Kim će producirati serijal Calabasas koji će se pojaviti na streaming platformi Netflix.  Skoro svaki put kada se desila neka dramatična promena u njenom izgledu, ubrzo smo bili iznenađeni nekim novim proizvodom ili kolekcijom. Pitamo se, da li je to slučaj i sada.

/ Ice Kimmy /

Ova promena (možda) može ukazati i na određeno emocionalno stanje poznate zvezde. Odell Beckham Jr. je očigledno out of the picture, a svi znamo šta devojke vole da rade čim im emotivni život naleti na buran period – pravac kod frizera. Navedeno su sve nagađanja, međutim, ova boja joj pristaje. Koji god da je povod za ovu drastičnu promenu, we are here for it. Sa druge strane,  možda i budemo svedoci revitalizovanja trenda blajhane plave kose. Jer, na kraju, blonde is more than colour – blonde is an outfit.

kim kardashian ice blonde
kim kardashian ice blonde
kim kardashian nova boja kose

Foto: Profimedia; Instagram: @chrisappleton1, @kimkardashian

Učitati još
Zatvori