The Hair Runway: Ove sezone u trendu su Platinum Pearl i Bronze Coffee
The Hair Runway: Ove sezone u trendu su Platinum Pearl i Bronze Coffee

The Hair Runway: Ove sezone u trendu su
Platinum Pearl i Bronze Coffee

Nove vesti iz sveta lepote su ono što nikada ne promakne Journal beauty radaru. Ovog puta, akcenat postavljamo na sjaj i negu kose, te donosimo sve detalje o novitetima brenda Syoss. Sada, kada znamo kako da postignemo savršenu definiciju naših obrva, vreme je da se fokusiramo na kosu! A Syoss podiže sjaj na novi nivo premijerom svoje potpuno nove serije Intense Plex Coloration and Care. I to tačno na vreme pred početak sezone trešnjinog cveta 2024. godine.

Na svojoj prvoj evropskoj premijeri za više tržišta, Syoss je dočekao više od 250 gostiju iz 15 evropskih zemalja u prestižnoj fondaciji Langen blizu Diseldorfa. Sve to kako bi proslavili lansiranje svoje najnovije inovacije, nove serije Intense Plex Coloration and Care.  Za ovaj događaj, nova kreativna direktorka za Syoss proizvode za kosu i Session stilistkinja Kiyoko Odo napravili su ekskluzivnu neuništivu reviju frizura koja je stavila akcenat na sjaj. Aludirajući na inspiraciju Intenzivne Plex serije beskrajnim metalnim tonovima i dragocenim metalima.

The Hair Runway

Sa uglednim gostima, uključujući VIP goste, uticajne ličnosti i predstavnike medija, događaj je proslavio predanost brenda Syoss izvrsnosti i inovacijama u impresivnoj fondaciji Langen, koju je dizajnirao japanski arhitekta Tadao Ando i okružen procvetalim trešnjama, odražavajući japansko nasleđe brenda Syoss. Vrhunac večeri bila je zapanjujuća i neuništiva revija frizura, oživljena od strane nove kreativne direktorke za proizvode kosu Syossa i „Session“ stilistkinje Kiyoko Odo. Da bi unela život u novi jezik frizura brenda Syoss tokom revije, Kiyoko Odo je crpela inspiraciju ne samo iz legendarnog nasleđa brenda Syoss i inovativnih proizvoda, već posebno iz najnovijih trendova u stilizovanju kose, modi i načinu života.

Za Syoss znam još od detinjstva, sećam se da je bio veoma popularan u Japanu. Kada me je Syoss tim kontaktirao sa predlogom za saradnju, odmah sam bila znatiželjna zbog emotivne veze sa brendom. Kosa je moja strast i zadovoljstvo mi je sam što ću podići stil frizura brenda Syoss na sledeći nivo i izdvojiti ga od drugih maloprodajnih brendova.“

Kiyoko Odo

Pored modela koji oduzimaju dah svojim očaravajućim frizurama, na reviji su takođe bile prisutne influenserke iz raznih evropskih zemalja, a neke od njih su Zita Görög, Christina Bompa, Anastasia Bory, Luca Lorenz, i Olga Leyers. Tokom ekskluzivne revije frizura, gosti su pozvani kako bi ih inspirisale sve nove nijanse boja kao i proizvodi za kosu koji su pretvorili frizure manekenki na pisti u oličenja stila, puna sjaja i vredna divljenja.

„Dok sam radila na reviji frizura za Syoss Intense Plex, fokusirala sam se na korene brenda i dodala trendove kao dodatnu dozu začina. Za kolekciju Care, birala sam modele sa dugom kosom i poboljšala njihovu prirodnu teksturu i sjaj uz pomoć Syoss Intense Plex Hair Care proizvoda. Za kolekciju Color, želela sam da prikažem dimenzionalne metalne reflekse nove kolekcije nijansi. Duga kosa i metalik tonovi su trenutno veoma popularni, što ćete videti na modnim pistama ove i čak sledeće godine.“

Kiyoko Odo

Japanska fuzija letnje večere

Prethodno kreirani sadržaj sa ovim elementima izložen je u galerijskom stilu, dodajući dodatni sloj uzbuđenja i autentičnosti. Pored revije frizura, gosti su imali priliku da uživaju u interaktivnom iskustvu sa najnovijim proizvodima brenda Syoss na posebnim stanicama za proizvode, gde su se zabavljali sa inovativnim tehnologijama. Japanska fuzija letnje večere, upotpunjena klasičnim Syoss pićima, zadovoljila je ukuse prisutnih, stvarajući iskustvo za sva čula. Vrhunac večeri bila je uzbudljiva žurka posle revije, na čijem je čelu bio poznati evropski DJ David Puentez, gde su gosti igrali cele noći, zračeći sjajem koji su otkrili tokom događaja.

Introducing Syoss Coloration and Care seriju

Ključni momenat događaja bio je predstavljanje Syoss Coloration and Care serije. Permanent Coloration Metallic Collection sa Intense Plex tehnologijom inspirisana je večnim metalnim tonovima i dragocenim metalima sa nežnim nijansama koje variraju od Platinum Pearl do Bronze Coffee. Profesionalna formula prodire duboko u vlasi kose za intenzivnu boju do deset nedelja i do 100% pokrivanja sedih, dok inovativna pigmentacija kreme za bojenje osigurava živopisne boje inspirisane modernim metalnim nijansama – uz profesionalne rezultate.

Prodirući u svaki sloj kose, Syoss Metallic kolekcija osvetljava boju vaše kose živim sjajem dok kosa ostaje savršeno negovana. Syoss Intense Plex linija za negu kose koja se sastoji od proizvoda Bonding Shampoo, Deep Conditioner i Leave-in Serum, popravlja milione slomljenih veza za jaču kosu koja izgleda zdravo i puna sjaja.

Ogromna količina pozitivnih reakcija nakon događaja naglašavaju njegov veliki uspeh. Syoss sa oduševljenjem nastavlja svoje putovanje ka inovacijama, izvrsnošću i sjajnoj kosi i raduje se deljenju ovoga.

Foto: Syoss

Učitati još
Zatvori