Blondes have more fun? Yes! – ako se holivudske zvezde pitaju
Blondes have more fun? Yes! – ako se holivudske zvezde pitaju

Blondes have more fun? Yes! – ako
se holivudske zvezde pitaju

Zendaya, Rihanna i Camila Cabello su odlučile – plava kosa ultimativni je beauty momenat. Svesni smo da sa promenom sezona, poželimo da promenimo sve. Od ormara, preko make-up izgleda i frizure, prolećno čišćenje svakako utiče na nas. Najviše od svega, zbog sunca i zelenila, u toplijim mesecima privlače nas svetlije boje – u svim gorepomenutim kategorijama.

Da li se plavuše (naj)više zabavljaju ili ne, dilema je već decenijama. Ipak, ako su holivudske zvezde te koje diktiraju trendove, moramo priznati da oni ove sezone definitivno idu u korist blondie devojaka. Zendaya, Rihanna i Camila Cabello samo su neke od slavnih dama koje su prešle na light stranu.

Zendaya

Zendaya je poznata po uvek sjajnoj kosi boje kestena. Ipak, nije čudno videti da (uglavnom za potrebe uloge) isproba i druge boje kose. Tako je 2019. kosu ofarbala u crveno i novu frizuru prikazala na premijeri filma Spider-Man: Far from Home. Krajem 2022. ošišala se na paž, da bi nas sada ponovo iznenadila – i to ofarbavši se u plavo.

Debi nove frizure povezala je sa promocijom filma Challengers, koji će se u bioskopima pojaviti 26. aprila. Budući da u filmu ima plavu kosu, Zendaya je odlučila da na (mnogobrojnim) promotivnim događajima za film ne uklanja asocijaciju koju ima sa likom teniserke Tashi. Film se već dugo iščekuje. Sa premisom sportske romantične komedije (iza čije režije stoji italijanski sineasta Luca Guadagnino), jedva čekamo da odemo u bioskop.

Zendaya
Zendaya / PROFIMEDIA

Rihanna

Rihanna je, sa druge strane, iskoristila sopstvenu kampanju za lingerie brend SAVAGE X FENTY kako bi prikazala novu boju kose.

Rihanna neretko eksperimentiše kada je kosa u pitanju. Tokom duge karijere, kosu je farbala u sve moguće nijanse i nosila ultra-kratku frizuru, paž i sve između. Nakon što je krajem prošle godine prvi put debitovala plavu boju kose (u honey nijansi), sada se odvažila na novu, icy blonde nijansu.

Pre nekoliko dana, Riri je posetila restoran u Los Anđelesu, a sve oči bile su uprte na njenu novu frizuru, koju je uskladila sa bojom mantila. Icy blonde novi je beauty momenat bogatog looks portfolia Rihanne.

Rihanna
Rihanna / PROFIMEDIA

Camila Cabello

Camila Cabello zagovornica je mantre – new hair, new me. Nakon što je gostovala na podkastu Call Her Daddy, Camila je izjavila kako fizički izgled mora da prati promene koje se dešavaju u (njenom) svetu. Tako je odlučila da joj nova frizura bude u nijansi platinum blondekoju do sada nije imala – poznata je po dugoj, crnoj kosi.

Zahvaljujući intervjuu njene stilistkinje, Nikki Lee, saznali smo i kako je Camila postigla platinasti look. U pitanju je L’Oréal Paris Féria Toner u nijansi Icy Blonde, koji eliminiše žute tonove, nezaobilaznog saputnika u procesu farbanja iz tamne u svetlu boju. U novom spotu za pesmu I LUV IT, Camila je nosila brojne outfite i dokazala – everything goes with blonde hair.

Camila Cabello
Camila Cabello / PROFIMEDIA

Foto: Profimedia / Instagram  (@badgalriri / @camila_cabello / @zendaya)

Učitati još
Zatvori