Nakon serije o Elizabeth Taylor, Kim Kardashian producira još jednu
Nakon serije o Elizabeth Taylor, Kim Kardashian producira još jednu

Nakon serije o Elizabeth Taylor, Kim
Kardashian producira još jednu

Čini se da je Kim Kardashian donela odluku da promeni profesiju. U poslednjih nekoliko meseci svedoci smo činjenice da je ona odlučila da se upusti u kinematografske vode. To je prvobitno pokazala kroz ulogu u seriji American Horror Story: Delicate. Nakon toga, odnosno početkom ove godine, pojavila se informacija da će ona producirati dokumentarni serijal o slavnoj Elizabeth Taylor. Međutim, čini se da se na tome neće zaustaviti, sa obzirom na to da se pojavila vest o još jednoj seriji koja će ovaj put biti realizovana u saradnji sa streaming platformom Netflix.

New career path?

Sudeći po pisanju različitih američkih medija, streaming platforma Netflix prisvojila je projekat Calabasas koji predstavlja serijal iza kog, pored Kim Kardashian, stoje još Emma Roberts i Marlene King. Dakle, čini se da Kim Kardashian i Emma Roberts neće obustaviti saradanju nakon prvog zajedničkog projekta, odnosno 12. sezone serije American Horror Story.

Serija Calabasas u velikoj meri je zasnovana na knjizi If You Lived Here You’d Be Famous by Now. Nju je 2021. godine napisala Via Bleidner. Knjiga je zasnovana na istinitim pričama i prati šesnaestogodišnjakinju koja se iz malog grada seli u Calabasas. Samim tim, ona menja školu, te čitavo okruženje. Inače, Calabasas je grad u Kaliforniji u kom je sniman serijal Keeping Up With the Kardashians koji je proslavio porodicu Kardashian.

Dakle, jedno je sigurno. Kim Kardashian će ovaj put, uz Marlene King, biti glavna producentkinja. Ukoliko vam ovo ime zvuči poznato, to je zbog činjenice da ona stoji iza serije Pretty Little Liars. Ipak, na koji način će ovaj serijal biti adaptiran i ko će glumiti u njemu – ostaje nam da saznamo u narednom periodu.

Foto: Instagram / @kimkardashian

Učitati još
Zatvori