Tom Brady je prošlost i za Kim Kardashian: Ko je njena nova simpatija?
Tom Brady je prošlost i za Kim Kardashian: Ko je njena nova simpatija?

Tom Brady je prošlost i za Kim Kardashian:
Ko je njena nova simpatija?

Multimilioner Michael Rubin tradicionalno je održao 4th of july party u Hemptonsu, a među zvanicama kao što su Beyoncé, Kendall Jenner, Kylian Mbappé i mnoge druge ličnosti iz javnog života našli su se i Kim Kardashian & Tom Brady. Nakon žurke krenula je da se širi priča kako su njih dvoje bili izrazito prisni na samom događaju, kao i da se Kim dosta opustila nakon par šotova (što je potvrdila na svom twitter profilu). Međutim, vest su ubrzo demantovali ljudi bliski zvezdama naglasivši da su samo prijatelji i da imaju zajedničke poslovne partnere.

Fast forward to today, na ljubavnom radaru Kim Kardashian našao se još jedan NFL igrač – ko je njena nova simpatija?

Single & thriving

Kim Kardashian je nedavno izjavila da Kanye nije više ona ista osoba za koju se svojevremeno udala, kao i da joj je jako teško da pred decom sakrije razočaranje zbog njegovog ponašanja. Sa druge strane, Tom je u korektnim odnosima sa Gisele, sa kojom ima dvoje dece. Ali, Gisele mu nije oprostila to što je u jednom trenutku stavio produžetak karijere iznad nje i porodice.

Tom Brady, kao i Kim, zvanično su slobodni i sveže razvedeni. Jedan od izvora tvrdi za Daily Mail da je par tokom dana viđen kako ćaska na plaži, dok su uveče uživali na terasi kuće plešući. Drugi izvor tvrdi da nisu imali mnogo interakcije, te da je Tom više pažnje pružio modelu Irini Shayk. Ipak, Irina je nedavno viđena kako uživa u Italiji sa decom i bivšim mužem Bradleyjem Cooperom.

Drama!

Kim and who?

Bilo kako bilo jedna stvar je sigurna – Kris Jenner je sa oduševljenjem dočekala ovu vest. I vrlo lako bi odmah krenula u novi rebranding izbora romantičnih parnera za svoje ćerke. Ovog puta pojedini izvori kažu da je nova simpatija Kim Kardashian niko drugi do Odell Beckham Jr. Kim i Odell, kako kažu, dugogodišnji su prijatelji i u poslednje vreme se sve češće druže. Zvaničnih potvrda o njihovom romantičnom odnosu još uvek nema, ali tako to biva Kar-Jenner svetu.

Dating rumours o Kim i Odell započeti su nakon njegovog raskida sa modelom Lauren Wood sa kojom igrač američkog fudbala ima i dete.

Foto: Profimedia, Instagram @kimkardashian / @tombrady / @obj

Učitati još
Zatvori