The End of Love: Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. (zvanično) raskinuli?
The End of Love: Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. (zvanično) raskinuli?

The End of Love: Kim Kardashian i Odell
Beckham Jr. (zvanično) raskinuli?

Kada je reč o poznatim ličnostima postoji nepisano pravilo da menjaju imidž onda kada najavljuju novi album, kampanju ili neki drugi projekat i onda kada raskidaju veze. U slučaju Kim Kardashian možemo to i da potvrdimo. Kada se početkom 2022. godine zvanično razvela od Kanyea Westa nakon osam godina braka, Kim je promenila boju kose te iz crne prešla u blondie tim. Isto je učinila i pre nekoliko dana kada se ponovo vratila u plavu boju. I dok smo mislili da je Kim Kardashian odlučila da se pridruži blondie is back timu u kojom su uveliko Zendaya, Rihanna i Camila Cabello, ispostavilo se da je ova transformacija posledica neuspele veze na koju je sada i (zvanično) stavljena tačka, a ne vladajućeg trenda.

Kako je sve počelo?

Kada je multimilioner Michael Rubin tradicionalno 4. jula održao žurku u Hemptonsu, među zvanicama kao što su Beyoncé, Kendall Jenner, Kylian Mbappé i mnoge druge ličnosti iz javnog života našli su se i Kim Kardashian i Tom Brady. Nakon žurke krenula je da se širi priča kako su njih dvoje bili izrazito prisni na samom događaju, kao i da se Kim dosta opustila nakon par šotova (što je potvrdila na svom twitter profilu). Međutim, vest su ubrzo demantovali ljudi bliski zvezdama naglasivši da su samo prijatelji i da imaju zajedničke poslovne partnere. Long story short, na ljubavnom radaru Kim Kardashian tada se našao još jedan NFL igrač, i to niko drugi do Odell Beckham Jr. Kim i Odell, su bili dugogodišnji prijatelji, a glasine o njihovoj vezi su započele još nakon njegovog raskida sa modelom Lauren Wood sa kojom igrač američkog fudbala ima i dete.

Fast forward to – Oscars 2024 after-party

Iako je od prvobitnih spekualcija prošlo nešto više od pola godine, Kim i Odell tek su u nekoliko navrata primećeni u istom društvu. Na kraju žurke koju Vanity Fair priređuje nakon svečane dodele Oskara, par je viđen kako zajedno odlazi sa iste. Nedugo zatim, viđeni su kako zajedno napuštaju još jednu privatnu žurku – i to onu koju su priredili Jay-Z i Beyoncé. I vrlo brzo svedočili smo početku još jedne celebrity romanse. Ipak, uprkos svemu ova veza nije potrajala, te je pad odlučio da stavi tačku nakon sedam meseci zabavljanja.

Foto: Profimedia, Instagram @kimkardashian / @thedripbooq

Učitati još
Zatvori