Da li Kim Kardashian zaista otvara SKIMS u Beogradu?
Da li Kim Kardashian zaista otvara SKIMS u Beogradu?

Da li Kim Kardashian zaista
otvara SKIMS u Beogradu?

Od jutros goruća vest jeste da Kim Kardashian dolazi u posetu Beogradu povodom navodnog otvaranja SKIMS radnje u prestonici. Svaki korak ove reality zvezde pomno je ispraćen, uzevši u obzir da Kim aktivno diktira svetske trendove već punu deceniju. Mediji često znaju da daju lažne nade kada su u pitanju svetski poznate ličnosti, a pogotovo kada je u pitanju mešanje domaće i svetske scene. Vest o njenom navodnom dolasku uzdrmala je javnost, a mi se pitamo: Da li je to zapravo istina? 

SKIMS @ Belgrade?

SKIMS je američki brend shapewear-a i odeće čije su saosnivačice Kim Kardashian, Emma Grede i Jens Grede. SKIMS je brend koji se fokusira na pozitivnost tela i inkluzivnost i praktikuje inkluzivno određivanje veličine svojih proizvoda. SKIMS je nastao 2018. godine. Zašto je to bitno za Kimin dolazak u Srbiju? Navodno, Kim se na posetu Beogradu odlučila povodom navodnog otvaranja SKIMS radnje u prestonici. Imajući u vidu da u celom svetu postoji mali broj radnji ovog brenda, logično je razmišljati da li će se ova vest zapravo realizovati.

Na društvenim mrežama se takođe mogu pronaći mnogobrojne informacije o Kiminim navodnim specijalnim zahtevima tokom boravka u Beogradu, poput želje da poseti Hram Svetog Save i Kalemegdan, želje da joj u apartmanu uvek bude sveže cveće i sl. Međutim, kako Kim ovo ne bi bila prva poseta našoj zemlji, s obzirom na to da je 2017. godine obišla rezervat Uvac, ideja o njenom dolasku i nije toliko nerealna. 

Our favorites

Kako ne postoji zvanično obaveštenje o njenom dolasku, za sada ćemo se baviti stvarima u koje smo sigurni. SKIMS nas uvek ostavlja zapanjenima svojim izborom materijala i kvalitetom, tako da ćemo se podsetiti prolećne SKIMS kolekcije čije je lice niko drugi nego Sabrina Carpenter. Kolekcija je cela u znaku čipke i prolećnih boja. Kako smo uveliko u blooming sezoni, tamne boje ostavljamo po strani i prepuštamo se veselom koloritu prolećne estetike.

Foto: Instagram: @kimkardashian, @skims

Učitati još
Zatvori