Baby plava je IT boja manikira: Ovog leta viđaćemo je svuda
Baby plava je IT boja manikira: Ovog leta viđaćemo je svuda

Baby plava je IT boja manikira: Ovog
leta viđaćemo je svuda

Prošlog leta naša vizuelna vodilja bila je soft girl estetika. I u modnom i u beauty svetu. Oličenje iste bili su bluberry milk nails. Savršeni letnji manikir je značio pomešane izvorne tonove borovnice sa kremastom bazom. Ovog leta vraćamo se klasici. Iako najtoplije godišnje doba neretko znaci vesele, upečatljive i egzotične tonove, ove sezone trendovi se vraćaju na estetiku jednostavnosti. Baby plava je savršena boja za ovogodišnji letnji manikir. Nežna i sofisticirana nijansa je postala omiljena zbog svoje univerzalnosti i lakoće kombinovanja sa različitim stilovima. Journal beauty tim prognozira da ćemo ovaj trend manikira viđati svuda ovog leta.

Eternal blue

Baby plava boja se ušunjala u nekoliko sfera. U modnom svetu, prošle godine je vladala red-themed manija, te smo crvene detalje viđali u svakom outfitu. Sve dok nežno plava boja nije preuzela presto. Početkom godine na društvenim mrežama detektovali smo da su upravo plavi detalji nova stilska igrica. Vrlo brzo posle toga plava boja se preselila i u enterijere. Mnogi dizajneri enterijera gravitirali su ovom koloritu, a tome ide u prilog i činjenica da je naučno dokazano da plava boja deluje umirujuće na ljudsku psihu. Zato, ukoliko ste uneli plavi detalj u svoj dom, ne samo da ste ispratili the latest trend, već ćete se i bolje i smirenije osećati. A sada, baby plava ulazi i u beauty svet.

Baby plava je savršena boja za letnji manikir

Baby plava boja je klasik koji ne izlazi iz mode. Dolazi u raznim varijantama. Može biti pastelna, milk ili sjajna. Za razliku od bluberry milk-a, trend podrazumeva razne varijacije ovog kolorita. Možete se igrati, te tako dodavati detalje oblike i druge boje. Ali baza ostaje ista. Baby plava je univerzalno laskava i može se kombinovati sa različitim tonovima kože. Bilo da imate svetliji ili tamniji podton kože, ova boja će svakako odlično pristajati. Za one koji preferiraju jednostavan i tzv. clean izgled, baby plava boja noktiju se savršeno uklapa uz neutralne tonove odeće kao što su bela, bež, siva i crna.

Učitati još
Zatvori