Blueberry milk nails je letnji celebrity-approved trend
Blueberry milk nails je letnji celebrity-approved trend

Blueberry milk nails je letnji
celebrity-approved trend

Nakon što je tomatocore zasijao ovog leta i postao jedan od omiljenijih Tik Tok trendova, koji zaista lako možemo da ispratimo pogotovo ukoliko je upravo soft girl estetika naša vizuelna vodilja, voće i povrće nastavlja da inspiriše modnu i beauty zajednicu, a jedan od poslednjih i reklo bi se najzastupljenijih talasa koji u korak prati quiet luxury pravac jeste blueberry milk nails trend. Ovaj manikir je definitivno celebrity-approved .

Šta je blueberry milk manikir?

Takozvane milk boje dominiraju nail art scenom reklo bi se od samog početka letnje sezone. Bilo da su i pitanju pink, crvene ili pak čokoladne nijanse uglavnom su dolazile u svojim „mlečnim“ izdanjima. Vodeći se time, blueberry milk trend je jednostavno uzeo izvorne tonove borovnice i „pomešao“ ih sa kremastom bazom formirajući savršen letnji manikir. Plastičnije rečeno, ove sezone furamo baby blue lakove za nokte.

A ko se naše celebrity bliznakinje ovog leta?

Na samom početku teksta dali smo vam quiet hint koje to poznate dame odobravaju blueberry milk nails trend. Sofia Richie Grainge jedna je od vodećih predstavnica takozvanog tihoh luksuza, te nas ne iznenađuje da se upravo njoj dopao baby blue manikir. Svetloplave nokte furaju i Zendaya i Dua Lipa.

Journal finds: Lakovi za nokte kojima postižemo blueberry milk izgled noktiju

Blueberry milk nails
Flormar Full fc-49
Blueberry milk nails
AURA Like a PRO!134 MARBLE
Blueberry milk nails
Rimmel Kind&Free 152
Blueberry milk nails
Golden Rose Keratin Nail Color 69
Essie Expressie lak za nokte 340 Air dry
Flormar Enamel 423 Baby Blue
s-he gel-like'n ultra stay 322/397
chanel LE VERNIS 125 muse
Dior 494 Junon

Foto: Instagram
Video: Tik Tok

Učitati još
Zatvori