Crvene torbe su ultimativni aksesoar sezone, a mi smo pronašli modele koji se lako kombinuju
Crvene torbe su ultimativni aksesoar sezone, a mi smo pronašli modele koji se lako kombinuju

Crvene torbe su ultimativni aksesoar sezone, a mi smo pronašli modele koji se lako kombinuju

I vrapci na grani znaju da je crvena boja sezone , i ono bitnije – da se nosi u vidu statement komada ili ultimativnih aksesoara. Jednako puta ponovljena priča odnosi se na red-themed outfit koji je Rihanna nosila na Super Bowl nastupu početkom godine kada nas je bespogovorno raspametila kako samim nastupom, tako i kombinacijom Loewe kombinezona i korseta sa MM6 Maison Margiela x Salomon crvenim patikama koje su se rasprodale već sledećeg dana. Bilo kako bilo, jedna od teorija total red kombinacije bila je usmerena ka pružanju podrške ni manje ni više nego Kanye Westu dok se istina nalazila negde u nama nedokučivim dubinama modne industrije koji su uveliko otkrili tajnu predstojećeg trenda i dominantnog položaja crvenih komada.

Cherry red cipele smo uveliko pronašli, hulahopke zapisali na go-to listu, a na red su upravo došle i crvene torbe.

Crvene torbe su ultimativni aksesoar sezone

Crvena jeste aktuelna boja ove Fall/Winter sezone, međutim crvene torbe smo furali još davnih dana kada je Blair Waldorf bila jedna od najznačajnijih trendseterki sa malih ekrana. Istina je da je upravo ona bila pandan Carrie Bradshaw koja je formirala stilsku ideologiju nešto starijih generacija. Anyway, Gossip Girl here… Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s fashion’s elite. Vreme je da otkrijemo najmračnije tajne modnih entuzijastkinje i predstavimo nekoliko stilskih pravila kada je reč o kombinovanju crvene torbe.

Tips&tricks

Prvo i, rekli bismo, osnovno pravilo stilizovanja komada u crvenim nijansama jeste da je kič u potpunosti isključen iz ovosezonskih igrica. Naime, neke od najpopularnijih kombinacija odnose se na uparivanje grafitno sive boje i cherry red nijanse. Siva dominira autfitom, dok zagasite nijanse crvene čine kombinaciju bespogovorno stylish. Takođe, bež tonovi su odlični saveznici crvenih aksesoara i oni dozvoljavaju blagu ekstravaganciju u vidu negodovanja monohromatskih i uspostavljanja šarenolikih kombinacija. Ipak, čak i u ovom slučaju reč je o paleti takozvanih nežnih boja. Podelićemo sa vama još jedan fashion trick koji dozvoljava uparivanje roze i crvene boje. Pomalo kontradiktorno u odnosu na uvodne rečenice koje kao imperativ stavljaju isključivanje kiča iz jednačine, ali to ipak nije slučaj. Naime, komadi u svetloroze nijansama odlično se kombinuju sa bordo detaljima poput torbe ili cipela formirajući stilski promišljen autfit.

Journal finds: Crvene torbe

Pronaši smo ultimativne komade torbi u crvenoj boji koje su dostupne i kod nas. Pogledajte naš izbor.

mango
mango
mango
mango
marc jacobs
jacquemus
jacquemus
jacquemus
SEE BY CHLOÉ JOAN
max mara
pinko
marc jacobs
THEMOIRÈ
crvene torbe
THEMOIRÈ
crvene torbe
THEMOIRÈ
crvene torbe
massimo dutti
crvene torbe
massimo dutti

Foto: Instagram (@itsyuyan, @immegii, @mao.ge, @kuznenova_d, @slyviemus, @junesixtyfive, @linda.sza, @missjamiefirth, @audreyafs), Massimo Dutti, Mango, MiaMaya, Koncept 45

Učitati još
Zatvori