Tečni bronzer možete napraviti sami, znamo i kako
Tečni bronzer možete napraviti sami, znamo i kako

Tečni bronzer možete napraviti
sami, znamo i kako

Kada smo shvatili koliko zapravo beauty proizvoda i trikova možete kreirati sami, odlučili smo se da napravimo do it yourself rubriku, te da sa vama podelimo sve interesantne stvari koje zapravo možete sami da napravite. Iako su u istoj nalaze raznorazni do it yourself primeri, od dizajna enterijera, preko dekoracije, sve do modnog dizajna, nama omiljeni DIY projekti jesu beauty proizvodi. Nakon što smo vam objasnili kako da najbolje odaberete bronzer ovog leta, te koja je razlika između bronzing drops-a i bronzing powders-a, sada smo odlučili da vam objasnimo kako napraviti tečni bronzer.

Bronzer je must beauty proizvod

Već smo ustanovili da je bronzer osnova svakog moćnog makeuš-a. On je onaj jedan the proizvod koji svaki makeup neseser mora posedovati. Zašto? Zato što bronzer nije rezervisan samo za konturisanje i isticanje jagodica. Nanosimo ga i na oči kada želimo nepretenciozan touch of color, ili na obraze kada težimo totalnom monohromatskom makeupu. Kod bronzera bitne su dve stvari. Prva podrazumeva njegovo pravilno nanošenje. Druga jeste odabir odgovarajućeg bronzera, a za to je neophodno da znamo koji izgled želimo da postignemo.

Već smo ustanovili razliku između dve veste bronzera – bronzing drops i bronzer powders. Bronzing drops koriste se kao podloga ispod naše šminke. Ovo je neka vrsta tečnog bronzera. Njima kreiramo bronzanu, sjajnu bazu koja će tek toliko biti primetna nakon što nanesemo ostale naše proizvode poput pudera i korektora. S druge strane, bronzing powders služe kao završni korak za naš ten, nakon što prethodno konturišemo lice po želji. Ukoliko ste fan prirodnijeg osunčanog izgleda, bronzing drops biće pravi odabir za vas. A njih, odnosno tečni bronzer sada možete napraviti i sami i mi znamo kako.

@mireyarios

Bronzing drops hack using @Clinique Moisture Surge 100H #CliniquePartner

♬ original sound - Mireya Rios

Kako napraviti tečni bronzer?

Za kreiranje tečnog bronzera potrebna su vam dva beauty proizvoda – tečna kontura i hidrantna krema za lice. Tečnu konturu nanesite na dlan, a zatim preko toga nanesite malo hidnantne kreme za lice. Sve to promešajte rukama. Nanesite na lice i izblendajte. Et voila!

Foto: Instagram @yadavillaret/ TikTok @mireyarios

Učitati još
Zatvori