Bronzing drops vs. Bronzing powders: Koje bronzere biramo ovog leta i zbog čega?
Bronzing drops vs. Bronzing powders: Koje bronzere biramo ovog leta i zbog čega?

Bronzing drops vs. Bronzing powders: Koje bronzere biramo ovog leta i zbog čega?

Dok se mišljenja make-up zaljubljenika neretko razilaze kad su trendovi u pitanju, oko drugih pitanja ipak postignut je konsenzus. Večite su podele među pristalicama mat ili glowy tena, ili ipak clean girl u odnosu na full glam izgled, da ih nabrojimo samo nekoliko. Međutim, kojem god prethodno pomenutom timu da pripadate, jedan make-up proizvod neizostavan je korak u gotovo svačijoj letnjoj make-up rutini – bronzer. Iako na društvenim mrežama kruže nekonvencionalne bronzing metode poput korišćenja karmina umesto bronzera, svi smo u potrazi za onom jednom tehnikom koja će nama najviše odgovarati. Upravo ovde nastaje još jedna podela unutar make-up zajednice, a to je ona koja se tiče između odabra tečnog ili kamenog bronzera. Stoga, mi donosimo sopstveni bronzing drops vs. bronzing powders vodič, kao i koje proizvode biramo ovog leta.

Bronzing drops vs. Bronzing powders

Kada je odabir odgovarajućeg tipa bronzera u pitanju, neophodno je prvo da znamo koji izgled želimo da postignemo. Iako u suštini služe za istu stvar, odnosno za postizanje glowy, bronzanog tena, ova dva tipa proizvoda ipak imaju svoje različite namene.

Prvenstveno, bronzing drops koriste se kao podloga ispod naše šminke. Na taj način, kreiramo bronzanu, sjajnu bazu koja će tek toliko biti primetna nakon što nanesemo ostale naše proizvode poput pudera i korektora. S druge strane, bronzing powders služe kao završni korak za naš ten, nakon što prethodno konturišemo lice po želji. Bronzere u kamenu takođe možemo koristiti da dodatno pojačamo ten čak i nakon korišćenja tečnog bronzera kao bazu. Njega  strateški i precizno nanosimo na delove lica gde želimo da postignemo prirodno osunčan izgled kože.

Dakle, ukoliko ste fan prirodnijeg osunčanog izgleda, bronzing dops biće pravi odabir za vas. U suprotnom, možete pojačati vaš ten bronzing puderima, ili pak koristiti kombinaciju oba tipa proizvoda.

U nastavku pogledajte koje high end kao i high street proizvode mi biramo kad su bronzeri u pitanju.

Učitati još
Zatvori