Kako napraviti cvetni čoker od svilene marame?
Kako napraviti cvetni čoker od svilene marame?

Kako napraviti cvetni čoker od
svilene marame?

Sigurni smo da vam cvetni čoker trend koji mesecima vlada modnim svetom nije promakao, štaviše, verujemo da neki od vas imaju sopstveni u svom posedstvu. Međutim, ukoliko ste od onih koji ne žele da kupuju nove artikle odeće i modnih aksesoara svaki put kada zavlada novi trend, donosimo rešenje uz pomoć kojeg ovaj trend ipak nećete morati da presedite. U prevodu, let’s make fashion green.

Donosimo način na koji možete da napravite sopstveni cvetni čoker od artikla koji zasigurno već imate u svom ormaru. Vadimo svilene marame iz ormara jer je u pitanju ultimativni summer 2023 aksesoar.

How to: DIY Cvetni čoker

Sve što vam je potrebno za ovaj do it yourself zadatak jeste samo jedna svilena marama i malo veština pravljenja origamija. Šala na stranu, uverićete se da je jednostavnije nego što zvuči.

Najpre, napravite trougao pomoću marame i dva središnja kraja vežite u čvor. Zatim, provucite jedan spoljašnji kraj kroz čvor i ukrstite ga dva puta sa drugim spoljašnjim krajem. Isti kraj koji ste provukli kroz čvor sada ponovo provucite sa druge strane čvora, a onda dva spoljašnja kraja vucite jedan od drugog. Vucite krajeve sve dok ne vidite cvet, a potom jednostavno vežite vas novi cvetni čoker oko vrata!

U nastavku pogledajte video koji pokazuje ovaj proces.

Učitati još
Zatvori