Journal preporuka: Lip scrubs
Journal preporuka: Lip scrubs

Journal preporuka: Lip scrubs

Kako je sezona suve kože tela, lica, suve kose, suvih usana, suve (dopunite sami) uveliko tu, bavili smo se ovim problemima jedan, po jedan. Popisali smo naša omiljena mleka za telo, hidrantne kreme za liceulja za kosu, a sledeće se na našoj listi zadataka nalazi rešavanje problematike ispucalih usana. Stoga, današnja Journal preporuka stavlja u fokus pilinge za usne, odnosno, lip scrubs.

@julexhng

Zašto je piling usana bitan?

Iako nam je najčešće navika da pribegavamo kupovini raznoraznih labela kada se zimi susretnemo sa suvim i ispucalim usnama, čiji značaj svakako ne osporavamo, često zaboravljamo da preskačemo jedan neophodan korak – piling.

Kada su lepe i negovane usne u pitanju, piling usana podrazumeva nekoliko razloga zašto je bitno da ga uvrstimo u svakodnevnu rutinu nege lica. Prvenstveno, skidamo mrtav sloj ispucale kože sa usana, kako bi već nakon tog koraka usne bile mekše i nežnije. Zatim, skidanjem mrtve kože i ćelija sa usana, omogućavamo ostalim proizvodima (poput labela) da zapravo rade svoj posao kako treba.

Do sada smo već pričali o tome kako sami možete napraviti prirodan piling za usta. Međutim, ukoliko želite da isprobate neki popularan piling za usne na našom tržištu, donosimo lip scrubs spisak gde ćete sigurno pronaći jedan koji će biti savršen dodatak vašoj zimskoj skincare rutini.

@matildadjerf

Journal preporuka: Piling za usta

Fenty Beauty by Rihanna Pro Kiss’r Lip-Loving Scrubstick
SEPHORA COLLECTION Clean Lip Balm & Scrub
SEPHORA COLLECTION Lip Balm & Scrub
Lush piling za usne - unicorn
Lush piling za usne - Cherry
Lush piling za usne - bubblegum
Lush piling za usne - Mint Julips
Essence lip care booster caring piling za usne
Nyx Professional Makeup Piling za usne Thisiseverything Lip Scrub
Revolution X Friends Vanilla Latte Lip Scrub

Foto: Instagram (@julexhng, @matildadjerf, @laneigeph), Revolution, essence, NYX Professional Makeup, Lush, Sephora

Učitati još
Zatvori