Journal preporuka: 5 idealnih labelo stikova
Journal preporuka: 5 idealnih labelo stikova

Journal preporuka: 5 idealnih
labelo stikova

Ne znamo vašu beauty rutinu i tip kože, ali znamo da želite da imate negovane usne all year long. Ispucale usne dolaze kao rezultat pada imuniteta, promenę vremena ili hormonalnog disbalnsa pri čemu koža može da postane masnija ili suvlja maltene preko noći.

Labelo se koristi preventivno, radi održavanja mekoće usana. Ukoliko imate izrazito ispucale usne, ipak potražite medicinska labela u apoteci, koja mogu brže da ih regenerišu. Takodje, nikad nemojte nanositi previše proizvoda u toku dana, jer možete navići kožu, i čim prestanete problem će se vratiti.

Labelo kao neizostavni korak beauty nege

Bez obzira da li imate problem sa ispucalim usnama ili ne, labelo treba da bude stvar svakodnevne nege. Pre nanošenja šminke na usne, potrebno je da ih dodatno hidrirate jer ih šminka isušuje. Nakon skidanja šminke i pre spavanja, takodje je preporuka da ne preskočite korak hidratacije usana – s tim što uveče možete stavljati lip mask proizvode koji imaju malo jaču teksturu i hrane usne dubinski.

Što se tiče skadovnevne preventive, ukoliko ne stavljate teške karmine i sjajeve na dnevnoj bazi, uvek u torbi treba imati labelo. Kada govorimo o proizvodu koji koristimo van kućnih uslova, idealno bi bilo da on bude u stiku, jer nam ruke ne mogu uvek biti dovoljno čiste da bi smo ga nanosili iz drugačijeg pakovanja. Dakle, labelo u stiku je preporučljivo za svakodnevnu eksternu upotrebu, a istovremeno pruža najpraktičniji način nanošenja.

Redakcija Journala za vas je izabrala 5 preparata koji će vam biti idealan saveznik u klimatskom disbalansu koji nam sezona pred nama donosi.

Journal izbor

#1 Sol de Janeiro

Ako ste koristili firming kreme ovog brenda, znate kako prokleto dobro mirišu. Ovo puterasto labelo u stiku ima sastojke kao što su:  cupuaçu, açaí i kokosovo ulje. Usne nakon nanošenja postaju jako mekane i sjajne, a formula naglašava vašu prirodnu boju usana.

Labelo za usne
Brazilian Kiss by Sol de Janeiro

#2 Sephora

Ovo labelo je veganskog porekla, napravljeno od 95% prirodnih sastojaka. Izuzetno je hranljivo za usne, a hidratacija je garantovana do čak 8 sati nakon samog nanošenja. Naravno, možete ga nanositi više puta na dan. Dolazi u 7 ukusa, a naš favorit je providna formula sa mirisom kokosa.

labelo u still
Clean lip balm by Sephora collection

#3 Kosas

Labelo sa hijaluranskom kiselinom kao glavnim sastojkom? Kupljeno. Ovaj proizvod takodje ima oznaku buildable, što znači da repeticija njegovog nanošenja neće naškoditi barijeri vaših usana, kao što može da bude slučaj sa nekim drugim proizvodima.

Kosasport Lip Fuel by Kosas

#4 Make up by Mario

Svi znamo da je Mario (@makeupbymario) šminker Kim Kardashian oduvek, a takodje ima i uspešnu liniju svojih beauty proizvoda. Pored toga što hidrira, ova formula ostavlja ultra shine finiš koji je ponovo aktuelan, jer smo mat opcije za usne ove godine zaključali u fioke do daljnjeg (ili dok im ne istekne rok).

Labelo
Moisture glow by make up by Mario

#5 Drunk Elephant

Nemojte da vas zavara malo pakovanje, ovo labelo čini miks sjajnih sastojaka. Ono sadrži retku kombinaciju peptida i algi dok u sebi takodje ima blend avokada, brusnice i ulja marule. Drunk Elephant proizvodi su na dobrom glasu, tako da smatramo da je ovo labelo worth a try!

Labelo
Lippe Balm by Drunk Elephant

Foto: Sephora, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori