Sofia Coppola x Augustinus Bader balzami za usta u boji su inspirisani look-om Nastassje Kinski
Sofia Coppola x Augustinus Bader balzami za usta u boji su inspirisani look-om Nastassje Kinski

Sofia Coppola x Augustinus Bader balzami za usta u boji su inspirisani look-om Nastassje Kinski

Augustinus Bader je upgrade-ovao svoju makeup igru. Naime, odlučio da mu se pri sledećoj kreaciji pridruži velika rediteljka iz veoma poznate filmske porodice – Sofia Coppola. Nedavno smo govorili o predstojećem filmu Gie Coppole u kom će glumiti Pamela Anderson, a sada se okrećemo novitetima koje nam ova filmska porodica pruža, ali na beauty nebu. Naime, tinted lip balm očigledno predstavlja makeup trend. Sudeći po tome što poslednjih meseci neprestano tražimo načine da ostvarimo natural lip look, ova kolaboracija donosi sve što nam je bilo potrebno.

Sofia Coppola x Augustinus Bader

U svetu kozmetike, susreti između umetnosti i nauke često rezultiraju izuzetnim proizvodima. Tako je i kada su u pitanju dva svetski poznata imena. Augustinus Bader i Sofia Coppola – njihova kreativna sinergija rezultira nečim posebnim: novim tinted lip balm-om. Augustinus Bader, čije ime je sinonim za revolucionarne formule u svetu nege kože, udružio je snage sa legendarnom filmskom rediteljkom i modnom ikonom, Sofiom Coppolom. Kombinacija Baderove stručnosti u oblasti biotehnologije i Coppoline estetike rezultirala je proizvodom koji će postati neizostavan deo beauty rutine svake žene. Zašto baš tinted lip balm? Coppola je bila inspirisana njenim omiljenim Monoprix lip balm-om i autentičnim izgledom strawberry-stained usana Nastassje Kinski.

deep pink, earthy plum & coral

Novi tinted lip balm donosi svežinu i prirodnu lepotu našim usnama, istovremeno ih štiteći i negujući zahvaljujući revolucionarnoj formuli. Uz tri bold nijanse: deep pink, earthy plum i coral, ovaj proizvod pruža mogućnost izražavanja individualnog stila. Sofia Coppola, poznata po svom prefinjenom estetskom senzibilitetu, učinila je da ovaj proizvod postane više od običnog makeup proizvoda. Postao je simbol elegancije i samopouzdanja.

Osim što je vizuelno atraktivan, novi tinted lip balm Augustinusa Badera i Sofije Coppole, pruža i brojne benefite za naše usne. Zahvaljujući plant-based puterima i signature TFC8 tehnologiji, usne će biti ne samo lepe već i negovane iznutra. Ova inovativna formula takođe čini usne otpornim na svakodnevne izazove života u gradu. Kroz saradnju između dva kreativna genija – Augustinusa Badera i Sofie Coppole – rođen je proizvod koji spaja estetiku i funkcionalnost na visokom nivou.

Učitati još
Zatvori