Pronašli smo mleka za telo koja odlično neguju kožu tokom hladnih dana
Pronašli smo mleka za telo koja odlično neguju kožu tokom hladnih dana

Pronašli smo mleka za telo koja odlično
neguju kožu tokom hladnih dana

Uveliko znamo da je nega kože veoma bitna pogotovo u izuzetno hladnim ili pak izuzetno toplim vremenskim uslovima na koje naša koža nije navikla. Shodno tome, potrebno je redovno voditi računa da nam lice i telo budu dovoljno hidrirani i posvetiti dodatnu pažnju pronalaženju adekvatnih kozmetičkih proizvoda koji, uslovno rečeno, rade posao. Kako bismo vam suzili izbor, donosimo spisak mleka za telo koji spadaju u kategoriju univerzalnijih, te se smatra da odlično neguju svaki tip kože tokom zime.

sephora

Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil Body Cream

Fenty Skin važi za jednan od zaista kvalitetnih celebrity brendova, stoga ne čudi da smo upravo njega uvrstili u naš današnji izbor. Naime, Butta Drop Whipped Oil Body  Cream ima veoma gustru teksturu, a tropska ulja i puteri odlično hidriraju kožu bez osećaja masnoće.

kiehl’s

Kiehl’s Creme de Corps

Creme de Corps je krema guste teksture i na koži se zadržava veoma dugo ostavljajući kožu blago masnom. Sadrži kakao puter i skvalan koji omekašavaju kožu i poboljšavaju zaštitu njene barijere.

lilly drogerie

Vaseline Repair Losion

Vaseline losion za telo bez mirisa jedan je od najhidratantnijih proizvoda za negu kože. Sadrži glicerin i lipide, bogate je teksture i nije težak na koži.

benu

CeraVe Lait Hydratant

CeraVe Lait Hydratant krema za telo sadrži ceramide i hijaluronske kiseline koje odlično hidriraju kožu čineći je veoma glatkom.

sephora

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Body Cream

Jedan od najboljih mleka za telo, koja ujedno imaju veoma snažan i lep miris. Ključni sastojci su Cupuacu puter, Acaí ulje i kokosovo ulje. Takođe, bogato je kofeinom.

jasmin

Clarins Moisture-Rich Body Lotion

Clarins hidratantni losion za telo sadrži preko 80 procenata prirodnih sastojaka poput Shea putera i veoma dobro hidrira kožu tokom cele godine.

lilly drogerie

Nivea Nourishing Body Milk 

Niveino hranljivo mleko za telo čija bogata i kremasta formula sa dva puta više bademovog ulja koja obezbeđuje hidrataciju kože čak 48 sati.

Photo credit. Lilly Drogerie, Sephora, Kiehl’s, Benu, Jasmin

Učitati još
Zatvori