Skin care heaven: Otkrijte zašto svi idu u Citypharma apoteku u Parizu
Skin care heaven: Otkrijte zašto svi idu u Citypharma apoteku u Parizu

Skin care heaven: Otkrijte zašto svi idu u
Citypharma apoteku u Parizu

Restorani, kafići, muzeji i umetnost jesu razlozi zbog kojih se, uglavnom, odlučujemo na put u Pariz, međutim, na svoju putničku listu ovog puta dodajemo apoteku – Citypharma. U blizini Latinske četvrti u gradu ljubavi, Citypharma apoteka postala je nezaobilazna destinacija za turiste i lokalno stanovništvo. Širok spektar kozmetičkih proizvoda, farmaceutskih preparata i povoljne cene privlače posetioce iz celog sveta. Međutim, ono što je najviše doprinelo njenoj popularnosti na društvenim mrežama je jedinstvena atmosfera i iskustvo kupovine.

Citypharma – apoteka i turističko mesto

Iako zbog svoje popularnosti privlači turiste u velikom broju, ova apoteka se našla među omiljenim i kod Parižana, sudeći da je jeftinija od klasičnih lokalnih apoteka. Citypharma se ističe svojom autentičnom francuskom apotekarskom estetikom, što je čini savršenim mestom za Instagramable trenutke. Šarene police prepune popularnih francuskih kozmetičkih brendova kao što su Bioderma, La Roche-Posay i Avène pružaju savršenu pozadinu za fotografisanje. Osim navedenih proizvoda, postoji još favorita kupaca koji pristižu u viralnu apoteku – Caudalie, Nuxe, Darphin, Erborian, SVR i Vichy. Pored izuzetno niskih cena proizvoda, ljubazno osoblje i brza usluga dodatno poboljšavaju iskustvo kupovine, što posetioci rado dele na svojim profilima na društvenim mrežama.

@where_she_lands

Part 4 of my review of skincare products I purchased from Citypharma in Paris. I posted a previous video comparing prices for the same products in the US versus France. I love finding these amazing skincare products are such a good price! I can’t wait to go back & try more! #citypharmaparis #paris #frenchskincare #caudalie #beautyelixir #caudalievinoperfect #caudaliepremier #frenchskincaremusthaves #frenchskincareproducts

♬ original sound - Laura_Where she lands

Not-so-hidden paradise

Popularnost Citypharma apoteke na društvenim mrežama takođe se može pripisati i preporukama influensera i putnika koji ističu povoljne cene i kvalitet proizvoda. Ovaj marketing dodatno širi svest o apoteci i privlači nove posetioce, pa samim tim pravi i velike gužve prilikom kupovine u ovoj apoteci. Pored kozmetike i šminke, na trećem spratu apoteke nalaze se vitamini, lekovi i hrana. Imajući to u vidu, uz ovu apoteku je svako potpuno opremljen po jako niskim cenama. U suštini, Citypharma apoteka u Parizu postala je popularna na društvenim mrežama zbog svoje široke ponude proizvoda i povoljnih cena, te je postala nezaobilazna destinacija za ljubitelje kozmetike i putnike koji traže autentično parisko iskustvo. Sada znamo šta nas čeka nakon fotkanja pored Ajfelovog tornja –  kozmetički detour u jednoj od najviralnijih apoteka na društvenim mrežama.

Učitati još
Zatvori