Zayn is back: Novim singlom „What I Am“ najavio je četvrti studijski album
Zayn is back: Novim singlom „What I Am“ najavio je četvrti studijski album

Zayn is back: Novim singlom „What I Am“ najavio je četvrti studijski album

Zayn Malik, poznati pevač i bivši član grupe One Direction najavio je novi album izbacivanjem singla What I Am. Njegov četvrti studijski album pod nazivom Room Under The Stairs pojaviće se 17. maja, nakon dugoiščekivanog povratka. Naime, Zaynov poslednji album Nobody is Listening je izašao početkom 2021. i od tada se mnogo spekulisalo o sledećem. Pevač je već neko vreme živeo izvan očiju javnosti, ali fanovi konačno mogu da odahnu – nova muzika stiže. Ukoliko je What I Am uvertira za pesme sa novog albuma, čeka nas pravi muzički užitak.

Zayn
Zayn / Profimedia

Room Under The Stairs

Početkom jula 2023. pojavila se vest da Zayn izbacuje novu muziku. Naime, pevač je tada na svom Instagram nalogu objavio teaser najave. Ipak, o samom albumu nije mnogo pričao. Njegov poslednji album Nobody Is Listening izašao je 2021. Kombinacija pop i R&B žanrova obeležila je pesme sa istog, dok je izuzetak bila pesma Calamity koja je bila gotovo striktno vokalna.

Čini se da nas na novom albumu, Room Under The Stairs, čeka uobičajeni Zayn stil muzike. Međutim, iznenadile su nas vesti da će na novom albumu biti vidljiv i uticaj country muzičara. Zayn je na novom albumu radio sa producentom iz Nešvila, Daveom Cobbom, koji je prethodno sarađivao sa zvezdama poput Lady Gage i Brucea Springsteena.

Namera iza novog albuma je ta da me slušalac bolje upozna na ličnom nivou. Da upozna mene kao osobu, moje ambicije, strahove. Želim da se novim albumom slušaoci povežu sa tim aspektima moje ličnosti. Novi album je sirov na taj način. On je ja – Zayn

Foto: Profimedia / Instagram (@zayn / @zayn_br)

Učitati još
Zatvori