Vikend vodič: Žurke u Beogradu
Vikend vodič: Žurke u Beogradu

Vikend vodič: Žurke u Beogradu

Vikend pred novogodišnje praznike provešćemo u nešto mirnijem ambijentu dok najbolje žurke definitivno očekujemo upravo 30. i 31. decembra. No, do tada, kao i narednih nedelja i meseci, tu smo da se pripremimo za novogodišnju noć. Zato, ovom prilikom donosimo pregled najpopularnijih muzičkih dešavanja u Beogradu za period od 21. do 23. decembra.

Petak / KC Grad – Laseech, Danilo Kas

Producent i DJ iz Pule, sa izdanjima za BBE Music, Lumberjacks In Hell, Forbidden Dance Records i mnogim drugima, Laseech se izdvaja kao jedan od najzanimljivijih hrvatskih izvođača. Ljubav prema analognom zvuku ovog audio inženjera i stalna želja za istraživanjem mogu se čuti u njegovim izdanjima i uvek plesnim i beskompromisnim setovima, kakav nam sprema i za @kcgrad 22.12. Laseech će predstaviti svoju selekciju ploča i neizdatih trekova, radoznao da upozna Beogradsku publiku u čemu će mu pomoći domaćin Danilo Kas.

Petak / Drugstore – DJ Sweet6teen

Beyond House organizuje ovog petka žurku koja će biti jedna od najvećih u gradu ove nedelje. Reč je o gošći koja nam dolazi iz Nemačke. DJ-ica Sweet6teen poznata je po setovima koji su energičani, a u njenom odabiru oseća se duboka strast za rejv muzikom 90-ih. Lea je posvećena selektorka ploča koja otkriva retke dragulje te je muzika koju pušta nešto sasvim novo i drugačije. Ona barata širokim spektrom žanrova: od hausa do transa, brejkbita do hardkora, UK Garage do 2000-ih. U opisu prve objave očekuje vas i muzički program za naredne dane, sve do Nove godine u klubu Drugstore.

Subota / 20/44 – TBA

Ukoliko želite ovaj vikend da posetite kultno mesto, neka to bude splav 20/44. Njihov program za ovaj vikend je sledeći. Petak:  Vladimir Ivković, a za njim odmah u subotu: TBA. Zagarantovano dobar provod, očekuje vas kao i do sada na popularnom beogradskom splavu. Definitivno da će kraj decembra, zajedno sa novogodišnjom noći na ovom mestu biti najudarniji deo godine kada je reč o žurkama u Beogradu. U opisu ove objave nalazi se i detaljan plan nastupa koji možete ispratiti.

Subota / Ruke – Maheem & Jazzman

Još jedan odličan način da obezbedite sebi zagarantovano dobar provod ovog vikenda jeste žurka u klubu Ruke. Ove nedelje, u subotu, pristiže Jazzman koji će biti zvezda večeri za DJ pultom. Ukoliko ste ljubitelj džeza, haus i fanka na vinilu, onda nema dileme gde bi trebalo da se uputite. Muzičku podršku pružiće Maheem. Takođe, preporučujemo da i u ovom slučaju ispratite sva dešavanja i žurke koje su već zakazane za do kraja godine. Možda vas inspirišu da ih posetite još po koji put ove godine.

Nedelja / KC Grad – Moda za poneti

Moda za Poneti u KC Gradu je uvek odlična prilika da upoznate domaće dizajnere i kolekcionare, pronađete originalne poklone za drage osobe ali i za sebe. Novogodišnja Moda za Poneti u KC Gradu 23 i 24. 12. od 14 do 20h. U dobro poznatim prostorijama imaćete priliku da se družite, zabavite, ali i uživate u atmosferi mladih i urbanih ljudi. Ovo je definitivno mirniji tip žurke kakav nedelja zaslužuje da ima.

Učitati još
Zatvori