Sabrina Carpenter izbacila još četiri verzije hit pesme „Espresso” – donosimo sve o tome
Sabrina Carpenter izbacila još četiri verzije hit pesme „Espresso” – donosimo sve o tome

Sabrina Carpenter izbacila još četiri verzije hit pesme „Espresso” – donosimo sve o tome

Letnja sezona je gotovo iza ugla a sa njom dolaze i hitovi koje ćemo slušati on repeat. Baš ovakve pesme tražili smo na plejlisti Kendall Jenner, međutim american sweetheart Sabrina Carpenter odlučila je da jednu njenu pesmu slušamo u četiti verzije, celog leta i on repeat. Ukoliko te fan pesme Espresso recite dragička, s obzirom na to da su stigle nove verzije ovog hita. Koja će biti vaš favorit, na vama je da odlučite, a evo šta mi za sada znamo o ovom drop-u.

Previously with Sabrina Carpenter


Nakon Sabrininog nastupa na Coachella festivalu, znali smo da je ovo na neki način njena godina, a letnja sezona udarni period. Nedavno, pevačica je po prvi put bila gost na famoznom Saturday Night Live-u. Mnogi svoju pojavu u ovom programu etiketiraju I made it terminologijom ali ne možemo kriti da smo ovaj nastup na neki način i očekivali. Jedna od pesama koju je izvodila bila je naravno, Espresso kao i prošlogodišnji hit Feather.

Feather pratio je scenski nastup s upečatljivm bebi roze kostimom i naravno perijem dok je Esprsso sebi prepisao nešto vibrantniju sagu i crvenu haljinu balloon siluete.

Pored toga Sabrina je malo dublje uronila i u modu igru, preteći da je sledeća it devojka ove industrije. Naime, poznata pevačica našla se u ulozi modela nove pre-fall 2024 kampanje Marc Jacobs brenda. Fokus editorijala bio je na novim torbama pomenute modne kuće koje sada dolaze u različitim veličimana i bojama. Mark Jacobs sada naterao nas je da se zapitamo da li će Sabrina uskoro pridobiti cover girl epitet.

Espresso x 4 (EP)


Kako je poznata pevačica i više nego dobro protumačila koliko obožavamo hit singl Espresso, odlučila je da ga pretvori u EP verziju. U sklopu ovog koncepta američka zvezda prezentovala je četiri nove verzije:

Espresso (Double Shot Version) – koja čini ubrzanu verziju

Espresso (On A Vacation Version) – u kojoj je izdvojila matricu pesme

Espresso (Mochapella Version) – kao akapela verzija pesme

Espresso (Decaf Version) – numeru u nešto nižem tonalitetu

Ceo EP možete poslušati ovde, a nas interesuje, koji je vaš favorit i da li preferirate prvenac ovog hita?

Učitati još
Zatvori