Počelo je sniženje u H&M-u, a ovo su favoriti koje kupujemo pre nego što se rasprodaju
Počelo je sniženje u H&M-u, a ovo su favoriti koje kupujemo pre nego što se rasprodaju

Počelo je sniženje u H&M-u, a ovo su favoriti koje kupujemo pre nego što se rasprodaju

Sezona letnjih sniženja (i zvanično) je počela, a H&M sniženje nudi brojne favorite. Shopping je jedna od onih aktivnosti za koju nam ne treba mnogo izgovora – a koji je bolji povod od sniženja?

Letnji refresh ormara uveliko je počeo, a brend H&M u ponudi ima odlične modele koje ćemo ovog leta nositi on repeat. Ovi odlični komadi na sniženju su i do 70%, a mi žurimo da ih (uživo, ali i online) kupimo dok se ne rasprodaju.

H&M sniženje – favoriti


Ovo sezonsko sniženje u H&M-u krije brojne kvalitetne komade koje volimo. Mnoge od njih planiramo da nosimo u godinama koje dolaze, ali i da ih ukombinujemo i uz jesenje outfite kada dođe oktobar.

Kapsulni garderober


Fokus je na kvalitetnim materijalima – lanu, pamuku i viskozi. Ti komadi će se uklopiti uz svaki kapsulni garderober i neće brzo podleći izgledu i osećaju iznošenosti.

Trendy & chic


Pored brenda Massimo Dutti, H&M je naša omiljena lokacija na high-streetu kada je reč o timeless odevnim komadima. Često se desi da upravo tu nađemo pristupačnije verzije kultnih komada odeće i aksesoara – tako smo nedavno upravo tu pronašli i dupe za čuvenu Birkin torbu. H&M je lokacija i na kojoj nalazimo haljine za svaki dan, ali i za svečanije prilike. Ipak, H&M ne zaostaje ni kada je o trendy sniženim komadima reč. Capri pantalone, koje su od nedavno (ponovo) u modi deo su favorita ovog sniženja.

Pruge & aksesoari


Pruge su u trendu (i ove) sezone, a posebno kada je reč o pantalonama. H&M nudi favorite i kada je donji veš u pitanju. Ukombinujte pantalone uz kvalitetne čarape koje su neophodan deo (i) letnjeg sniženja, Što se aksesoara tiče, volimo i njihove naočare za sunce i torbe. Torba od rafije veliki je favorit ovog sniženja.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori