Sniženje u Zari počinje uskoro – znamo i kad
Sniženje u Zari počinje uskoro – znamo i kad

Sniženje u Zari počinje uskoro
– znamo i kad

Prema kalendaru, leto samo što nije. Prema trenutnim temperaturama, kao da je već tu. A s obzirom na to da sunčani dani i lepo vreme podižu raspoloženje, nivo seratonina i najčešće čine da se dobro osećamo u svojoj koži, onda je i next logical step da više vodimo računa o svom izgledu. Pored obilazaka vinarija, lokalnih gradskih dešavanja, ispijanja koktela u beogradskih baštama, shopping je svakako jedna od poželjnijih letnjih aktivnosti, ako pitate Journal tim.

Čak i ako pođemo od pretpostavke da ste možda već kupili pokoji trendi ili jednodelni kupaći kostim. Pronašli savršene šortseve, bele majice, ravne ili sandale na štiklu. Ili komade od crne čipke, matalik statement komade, uvek postoji dobar povod izgovor za shopping. Sniženje je svakako jedan od njih. A kada dođe jun, glavno pitanje među ljubiteljima/kama bude Kada počinje letnje sniženje u Zari?. U brojnim radnjama poznatih brendova veliko letnje sniženje najčešće počinje početkom juna, ali ne i u lancu radnji španske kuće Zara. Iako je najveće interesovanje baš za odevne komade i aksesoare kuće Zara, ona se na sniženje ipak odlučuje poslednja.

sniženje u Zari
Zara sniženje

  Kada je dan D?!

Kako je Zara jedna od omiljenih shopping destinacija, sniženje u njenim radnjama nas natera da napravimo shopping listu. Listu neophodnih komada za leto 2023. Letnje sniženje je posebno značajno jer se na sniženju uvek mogu ugrabiti statement komadi koji traju i po nekoliko sezona. Sniženje najpre počinje na njihovoj mobilnoj aplikaciji, kada je najvažnije da imate brze prste. Ipak, ponuda u radnjama je znatno obimnija, te da se neki komadi mogu naći samo u radnji.

sniženje u Zari
Zara

Kada je reč o startnom datumu sniženja, ako se uzdamo u dosadašnje iskustvo, letnje sniženje u Zari bi trebalo da počne četvrtog četvrtka u junu. Odnosno ove godine bi to bio 22. jun. Vodeći se dosadašnjim sniženjima, online sniženje bi trebalo da počne dan ranije, u 21 čas, na njihovoj aplikaciji ili sajtu.  Mi smo se vodili pređašnjim iskustvom i nadamo se da nas Zara neće iznenaditi neplaniranom sniženjem kao što je to nedavno bio slučaj sa Massimo Dutti sniženjem, te da ćemo uspeti unapred da pripremimo i izdvojimo svoje favorite za summer 2023. Dakle, save the dade ne 22. jun, tačnije dan ranije ukoliko ste ljubitelj online kupovine.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori