Sniženje u Zari je i zvanično počelo – a mi imamo favorite
Sniženje u Zari je i zvanično počelo – a mi imamo favorite

Sniženje u Zari je i zvanično počelo
– a mi imamo favorite

Leto je (i zvanično) počelo – prema kalendaru, a svakako i temperaturama. Sa prelaskom u novom sezonu neizostavno razmišljamo i o osveženju ormara i kupovini novih odevnih komada (i obuće, aksesoara). Shopping je jedna od onih aktivnosti za koju nam ne treba nam mnogo izgovora, a sniženje je idealan povod. Sada već kultno letnje sniženje u Zari konačno je počelo – a mi imamo favorite.

Sniženje u Zari

Čak i ako pođemo od pretpostavke da ste možda već kupili pokoji trendy kupaći kostim u nijansama zelene. Pronašli savršene bermude, majice sa printom, kaubojke ili cipele na platformu. Čak i mikro šortseve ili pletene komade, uvek postoji dobar povod izgovor za shopping. Sniženje je svakako jedan od njih.

A kada dođe jun, glavno pitanje među ljubiteljima/kama bude Kada počinje letnje sniženje u Zari? U brojnim radnjama poznatih brendova veliko letnje sniženje najčešće počinje početkom juna, ali ne i u lancu radnji španske kuće Zara. Iako je najveće interesovanje baš za odevne komade i aksesoare kuće Zara, ona se na sniženje ipak odlučuje poslednja.

  Kada je dan D?

Kako je Zara jedna od omiljenih shopping destinacija, sniženje u njenim radnjama nas natera da napravimo shopping listu. Listu neophodnih komada za leto 2024. Letnje sniženje je posebno značajno jer se na sniženju uvek mogu ugrabiti statement komadi koji traju i po nekoliko sezona.

Sniženje najpre počinje na njihovoj mobilnoj aplikaciji, kada je najvažnije da imate brze prste. Ipak, ponuda u radnjama je znatno obimnija, te da se neki komadi mogu naći samo u radnji.

Sniženje je počelo sinoć, 26. juna i to u online verziji. Kada je o prodavnicama reč, sniženje je i zvanično počelo danas. Ukoliko već niste izdvojili favorite, mi imamo predloge. Ovo su odevni komadi – i aksesoari – koje ubacujemo u korpu.

Journal favorites – Haljine & bluze

Učitati još
Zatvori