Šta slušaju poznati: Kendall Jenner
Šta slušaju poznati: Kendall Jenner

Šta slušaju poznati: Kendall Jenner

Odavno smo shvatili da je muzika jedna od ključnih komponenti koja nas povezuje i s jedne strane razume. Ova umetnost našu pažnju drži u svakojakim trenutcima. Od najveće sreće i razglasa na svim zvučnicima, pa do situacija u kojima ni sa kim ne bismo razgovarali osim sa njom. Ti neki (lično) nepoznati ljudi koji iza svojih reči i melodija stoje iza slušalice, nekada pričaju baš našu priču. Kako pomno pratimo šta poznati čitaju, i ako je jedan od definitivnih favorita bio Marc Jacobs, shvatili smo da je vreme da uronimo u njihove plejliste. Želeći da upotpunimo našu modnu bandu, ostali smo verni ovoj branši. S toga donosimo šta slušaju poznati kao i šta krije plejlista Kendall Jenner.

Current favorites

Nedavno na svom Instagram profilu, Kendall otkrila nam je trenutnog muzičkog favorita. U pitanju je četvrti studijski album američke folk pevačice Jessice Prat. Sada kada smo vam rekli folk, verovatno zamišljate nešto nalik Cowboy Carter albumu, međutim inspiracija i zvuk su totalno drugačiji.

Album Here in the Pitch kao svoju muzu istakao je pop iz šezdesetih godina prošlog veka. Celokupna tematika Los Anđelesa kao i pristup stvaralaštva u jazz-u, igrali su veliku ulogu u kreativnom procesu. I ako u njemu postoje elementi folk žanra kako i dolikuje američkoj pevačici, pri prvom slušanju mislićete da se nalazite upravo u šezdesetima dok u baru u kom sedite atmosferu potpisuje jazz sa retro radija. Kao neke od svojih favorita manekenka istakla je pesme Better Hate, Get Your Head Out kao i The Last Year. Kendall voli vintage terminologiju kada je odevanje u pitanju te za istom komponentom očigledno traga i u muzici, uz retro zvuk.

Kenny’s cup of tea

Kada generalno govorimo o izborima poznate manekene, izdvojili su se Everything I Own album objavljen sedamdesetih godina prošlog veka kao i My Flame pesma Bobbija Caldwella. Na plejlisti, naravno, nalazi se Frank Ocean kao i Ted Lucas sa pesmom Baby Where Are You.

Jedan od apsolutnih favorita čini takođe folk pevač Searows, kao i njegov prvi studijski album Guard Dog. Kendall je takođe fan pesme End Of The World, čiji se potpis nalazi u rukama pomenutog izvođača. Na neki način, shvatili smo da je folk omiljeni žanr poznate manekenke.

Pod potpisom go to podkasta, našao se i razgovor Dr. Zacha Busha i Jaya Shuttija, čiji je gost Kendall i sama bila. Pomenuti podkast posvećen je pre svega mentalnom zdravlju i generalnim iskustvima gostiju istog.

Poznata manekenka nije najveći fan holivudske komercijale i to nam ne smeta. Shvatili smo da voli folk, jazz, retro pop i muziku koja u korenima svog talasa ima neko drugačije vreme. Za sada, dopustili bismo Kendall da se nađe u ulozi DJ-a uz neizostavni vibe setter 818 tekilu.

Foto: Instagram / @kendalljenner

Učitati još
Zatvori