Stigao je novi prolećni hit  „Espresso” s potpisom Sabrine Carpenter
Stigao je novi prolećni hit  „Espresso” s potpisom Sabrine Carpenter

Stigao je novi prolećni hit „Espresso”
s potpisom Sabrine Carpenter

Prvi Coachella vikend počastio nas je i više nego ikoničnim setlist-om i izvanrednim zvanicama. Kako smo već odavno bili upućeni da će i american sweetheart Sabrina Carpenter nastupati na famoznom festivalu, mogli smo samo da se nadamo novoj muzici pod znakom upitnika. S obzirom na to da je Sabrinino stvaralaštvo ove sezone definitivno doživelo svoj vrhunac, željno smo isčekivali svaki sledeći potez američke pevačice. Nakon što je publiku osvojila pesmom Nonsence, uz prisustvo i više nego uspešne turneje, na neki način pevačica je sviju publiku navikla na catchy singlove. Ovog puta Sabrina obradovala nas je još jednim hitom pod nazivom Espresso, a mi vam donosimo sve o tome.

Previously with – Sabrina Carpenter

S obzirom da prolećnu sezonu definitivno možemo staviti pod potpis američke pevačice, ne krijemo da je na neki način upotpunila ovu nežnu sagu čak i kroz kadrove modne industrije.
Sabrina Carpenter oduvek je važila za sinonim i jednu od začetnica coquette estetike. Svojim romantičnim autfitima koji su obeležili njenu turneju, osvojila je srca mnogih modnih kritičara. Sabrina zna kako da odigra i red carpet game, te njeno češće prisustvo u modnoj industriji tek očekujemo.
Svojom novom kampanjom s shapewear i  langerie brendom Skims, Sabrina je postavila novi trend koji će definitivno obeležiti novu sezonu. U pitanju je pastelna čipka. Sada je i više nego očigledno da će pastelne boje odneti apsolutno vođstvo u toku blooming seasson-a te je Sabrina lično odobrila ovu sagu. S obzirom na ro da se poznata pevačica ovog puta oprobala u ulozi modela, neminovno je bilo iščekivanje nove muzike i daljih projekata.

Espresso

Muzički noviteti poznate pevačice ovog puta stigli su nam pod potpisom Coachella festivala. S obziom na to da smo znali da će američka zvezda ugrejati kalifornijsku pozornicu, očekivali smo izvanredan kako scenski tako i vokalni performans. Međutim, odakle tolika fama oko Sabrine i Coachella festivala ? Naime, poznata pevačica je na ovoj pozornici prvi put uživo izvela svoju novu pesmu.
Singlom pod nazivom Espresso i novim spotom, Sabrina nas je na trenutak sprovela kroz prizmu letnje romanse. Stajling pretežno pastelnih boja savršeno je pratio pređašnju estetiku poznate pevačice. Retro vizuali vratili su nostalgiju sedamdesetih godina prošlog veka.  Jedan od stihova pesme I’m working late ’cause I’m a singer dao nam hint da je pomenuti singl inspirisan real life romansom poznate pevačice. Iako za sada nemamo tačnu informaciju kome je ovaj hit namjenjen zasigurno znamo da je  američka zvezda već duže vreme u emotivnom odnosu s glumcem Barrijem Keoghanom.
I ako se muzički noviteti pop princeze nižu pod epitetom hitova, ne možemo da dočekamo njen sledeći, kako muzički tako i modni, projekat.

Foto: YouTube, Instagram / @sabrinacarpenter

Učitati još
Zatvori