Dolazi ljubav: Izašao je novi album Marije Šerifović, poslušajte ga prvi
Dolazi ljubav: Izašao je novi album Marije Šerifović, poslušajte ga prvi

Dolazi ljubav: Izašao je novi album Marije
Šerifović, poslušajte ga prvi

Izašao je novi album Marije Šerifović Dolazi ljubav, a mi smo s nestrpljenjem čekali da saznamo kojim pesmama je Marija Šerifović rešila da započne novu dekadu muzičke karijere. Album donosi osam novih pesama – sedam pop balada i jedno iznenađenje u vidu pravog narodnog melosa. Novi album izlazi nakon punih 10 godina, a ujedno i u godini u kojoj Marija obeležava 20 godina na muzičkoj sceni.

Kada pomenemo njeno ime, prve asocijacije su nam autentičnost, emocija i izvanredan vokal. Sve što radi privlači veliku pažnju regionalne javnosti, a vest da ćemo nakon duže muzičke pauze imati priliku da čujemo nove pesme nas je istovremeno obradovala i zaintrigirala. Šta je Marija Šerifović pripremila ovog puta?

Marija Šerifović -Photo Miomir Milić

Dolazi ljubav a sa njom i nove pesme

Premijera novog albuma prethodno je najavljena kroz video koji je Marija podelila na društvenim mrežama. Lomljavina stakla, svetla farova, te dualitet koji započinje Marijom u belom a završava Marijom u crnom odelu nagovestili su da nas i u novom muzičkom poglavlju proslavljene pevačice očekuje dosta dinamike i emocija. I nismo pogrešili. Jedina srpska pobednica na pesmi Evrovizije, najomiljenija pop pevačica u regionu, na novom albumu donosi i ljubavnu baladu „Pola Sunca“ koju je uradila u duetu sa mladim, ali sve popularnijim  hrvatskim pevačem Matijom Cvekom. Dodatno, pesmom „Moj grad“ kojom zatvara novi album, Marija je vernim fanovima  ispunila želju otpevavši baladu u narodnjačkom stilu.

Marija Šerifović -Photo Miomir Milić
Marija Šerifović -Photo Miomir Milić
Marija Šerifović i Matija Cvek

Kako smo napomenuli, album Dolazi ljubav broji osam pesama za koje su snimljeni i video spotovi. Vizuelno prate svaki stih koji Marija interpretira u svom prepoznatiljvom maniru. Pesme: Drugačija, Ja sam!, Idi dok te volim, Ko broji moje rane, Vozi me, Aloo!, Pola Sunca, Moj grad otvaraju novu muzičku etapu proslavljene pevačice. Ovim albumom Marija nastavlja saradnju sa dugogodišnjim saradnicima poput Baneta Opačića, Saše Nikolića, Darka Dimitrova i Dušana Alagića. A svežinu su unela i nova imena kao što je Slobodan Veljković Cobi, Bojana Vunturišević, Haris Rahmanović, Mirko Čajić.

Ceo album je od danas dostupan na svim muzičkim platformama  – Spotify, Deezer, Apple music, Tidal. U nastavku vas čekaju pojedinačne pesme.

 

Foto: Miomir Milić

 

Učitati još
Zatvori