Like mother, like daughters: Madonna nastupala sa svoje tri kćerke na koncertu u Londonu
Like mother, like daughters: Madonna nastupala sa svoje tri kćerke na koncertu u Londonu

Like mother, like daughters: Madonna nastupala sa svoje tri kćerke na koncertu u Londonu

Nakon što je Blue Ivy oduševila svojim plesnim nastupima na koncertima mame Beyonce, druga velika zvezda je odlučila da pokaže publici da se i u njenom domu radilo na koreografijama. Tako je Madonna pred londonsku publiku u O2 areni na binu izvela svoje potomke: 11-godišnju Estere, kao i 27-godišnju Lourdes Leon i 17-godišnju Chifundo Mercy James.

Dok je Madonna pevala, Estere je izvodila čuveni ples vogue, nastao u Njujorku 80-ih godina prošlog veka, a koji je upravo jedna od najvećih muzičkih zvezda popularizovala pesmom istog naziva 1990. godine. Ples se karakteriše jedinstvenim pokretima, a često su bila izvođenja i takmičenja, što su ovom prilikom Estere, zajedno sa Lourdes Leon i ostalim igračima, rekreirali na sceni.

Mercy James je na klaviru izvela spektakularan instrumental za čuveni hit svoje mame, Bad Girl, na oduševljenje brojne publike.

Konačno, kako bi na sceni i sa 20.000 ljudi u publici proslavila rođendan najstarije kćerke, Madonna je izvela pesmu Little Star.

Koncertom u Londonu, kraljica popa otpočela je dugoiščekivanu svetsku karijeru, na kojoj je planirano da održi 78 koncerta u 15 zemalja. Prvih šest održaće se u britanskoj prestonici, a ovi – kao i mnogi drugi – rasprodati su u rekordnom roku. Nazvana Celebration Tour, serija koncerta predstavlja omaž Madonninom višedecenijskom uspehu, pa je i koncert u O2 areni trajao čitavih dva sata, tokom kojih je pevačica izvela najveće hitove iz svoje bogate diskografije.

Foto: Instagram (@madonna) / Profimedia

Učitati još
Zatvori