Koga je Barack Obama ove godine stavio na svoju letnju muzičku plejlistu?
Koga je Barack Obama ove godine stavio na svoju letnju muzičku plejlistu?

Koga je Barack Obama ove godine stavio na
svoju letnju muzičku plejlistu?

Leto je uveliko ušlo u svoj prajmtajm a to znači samo jedno – Barack Obama izbacio je svoju tradicionalnu letnju muzičku plejlistu.

Kako godinama unazad pratimo muzičke favorite bivšeg predsednika Amerike sada već možemo da konstatujemo ko su mu omiljeni izvođači koje religiozno sluša, kao i koji muzičari su za njega bili samo trenutna atrakcija.

Obama
@barackobama
@barackobama

Barack Obama Summer Playlist ‘23

Kada ovogodišnju plejlistu uporedimo sa prošlogodišnjom možemo uočiti da su Rosalia, Drake i Burna Boy konstanta kada su izvođači u pitanju, kao i da je Obama (očigledno) njihov ozbiljan fan. Takođe, ova godina obiluje ženskim vokalima novije generacije među kojima su se našle Ice Spice, SZA, Nicki Minaj i Jorja Smith. Kada su timeless artisti u pitanju tu su Janet Jackson i Aretha Franklin.

Old school hip hop reprezentuju Nas, 2Pac i Dr. Dre a malo mekši zvuk Stevie Wonder i Bob Dylan. Moramo da priznamo da nam ove godine fali Harry Styles, čiju je numeru ‘Music for a sushi restaurant’ političar prošle godine uvrstio u svoje favorite.

Ukoliko vas pored muzike zanimaju i preporuke knjiga, Barack je spremio i to. Mi smo listu sačuvali, a sledeća koju čitamo je ‘What Napoleon could not do’ o kojoj se dosta pričalo na društvenim mrežama. Ove godine osetno fali lista omiljenih filmova ali kako je čitanje bolja opcija tokom godišnjih odmora vreme je da se bacite na knjige.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori