Obama je tradicionalno objavio svoju letnju muzičku plejlistu i ne možemo da prestanemo da je slušamo
Obama je tradicionalno objavio svoju letnju muzičku plejlistu i ne možemo da prestanemo da je slušamo

Obama je tradicionalno objavio svoju letnju muzičku plejlistu i ne možemo da prestanemo da je slušamo

Bivši predsednik Amerike, Barack Obama, uvek je bio aktivan na društvenim mrežama. Isto tako, uvek je bio i cool na tim društvenim mrežama. Da li je on zaista takav ili je sve to deo nekog PR-a nikada nećemo znati, ali hajde da pretpostavimo da jeste. Jer ipak, potrudio se da bude najviše relatable od svih svojih prethodnika, ali i naslednika. Ono što smo najviše voleli (a i dalje volimo) kod njega su njegove čuvene SUMMER PLEJLISTE.

Muzička plejlista

Ako niste do sad znali da one postoje, tu smo da vam otkrijemo. Dakle, Barack Obama sa nama deli svoje omiljene hitove koje voli da sluša dok uživa u letu. Muzički ukus varira iz godine u godinu, ali na njoj prednjače izvodjači rnb i jazz muzike. Doduše, ove godine na nju je doleteo i Harry Styles, i to ne sa komercijalim hitom As it Was.  Hajde da vidimo šta nam to Obama preporučuje da slušamo ovog leta:

 

Naravno da plejlistu, nazvaćemo je A1, otvara niko drugi do Beyonce. Na njoj se takodje nalaze classic izvodjači kao što su Prince i Miles Davis, ali tu su i predstavnici novog talasa: Burna Boy i Rosalia. Pretpostavljamo da sve zavisi od mood-a u kojem se Barack tog dana nalazi. Ali, većina pratilaca u komentarima ne krije oduševljenje što se Harry Styles našao na listi, što nas dovodi do zaključka da je on možda najpopularniji izvodjač ovog momenta. Na drugoj plejlisti, koju nazivamo A2, imamo izvodjače kao što su Drake, Rihanna i Kendrick Lamar. Cool iznenadjenje je Fatboy Slim (Praise you totalno ima taj summer vibe), a najočekivanija je Nina Simone.

Sada, kada smo apsolvirali šta Obama ovog leta voli da sluša, možemo da predjemo na ono što voli da čita. Da, osim muzičke plejliste, on je sa nama podelio i listu omiljenih knjiga koje je čitao ove godine. Naravno, podrazumeva se da prvo pročitate autobiografiju njegove supruge Michelle, o čijem životu je snimljen i dokumentarac za Netlix. Nakon toga, definitivno nabavite jednu od knjiga koje preporučuje:

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori