Potvrđeno: Znamo ko su headlineri ovogodišnjeg Coachella festivala
Potvrđeno: Znamo ko su headlineri ovogodišnjeg Coachella festivala

Potvrđeno: Znamo ko su headlineri
ovogodišnjeg Coachella festivala

Bliži nam se jedan od najiščekivanijih događaja godine, a to je trodnevni Coachella festival koji se početkom proleća tradicionalno održava u gradiću Indio, u pustinjskom delu Kalifornije.

A place to be kada je reč o selebritijima, content kreatorima ali i performerima, a ovog puta se poprilično kasnilo sa objavljivanjem izvođača koji će biti glavne zvezde tokom tri zvanične večeri. Ipak, konačno je potvrđeno – Lana Del Rey, Doja Cat, Tyler, The Creator i No Doubt su ovogodišnji headlineri Coachella festivala.

Doja Cat, Lana Del Rey & Tyler, The Creator?

Iako se PR tim festivala dugo nije oglašavao, naslućivali smo da će ovo biti glavna muzička postavka. I bili smo u pravu. Takođe, od informacija imamo i to da je Shakira odbijena da nastupa na festivalu, kako se njena muzika ne uklapa u Coachella vajb.

Sa druge strane, Lana Del Rey i Coachella publika su oduvek imali posebnu sponu i povezanost, Doja Cat je jedna od najstrimovanijijh izvođača današnjice, a Tyler, The Creator ima veliki doprinos kako u muzičkoj, tako i u globalnoj modnoj sferi. Tako da nimalo nismo iznenađeni.

Ko će još nastupati?

Na listi ovogodišnjih performera našli su se i Peso Pluma, Blur, J Balvin, Ice Spice, Sublime, Lil Uzi Vert, Grimes, Victoria Monet, Jon Batiste, Bleachers, Justice, Deftones i Lil Yachty, Bizarrap i drugi.

Ko je odbio učešće?

Pop Base, objavio je kako je Dua Lipa prvobitno bila planirana da otvori ili zatvori ovaj trodnevni festival, međutim pevačica je navodno zbog nezgodnog tajminga odbila učešće ove godine.

Dua je poslednjih godina imala konstantan rast kao artist, njene pesme su dugo opstajale na muzičkim top listama, a sakupila je i raznovrsnu publiku širom planete. Međutim, ona je pravi primer kako neko balansira između karijere i privatnog života, rada i relaksacije.

Neretko je možemo videti kako vreme provodi na egzotičnim destinacijama sa prijateljima, a pisali smo i o njenom boravku u Japanu kada je učila od lokalnog chefa kako se pravilno pravi sushi. You go girl – live your life. Dok je publike, biće i festivala a samim tim i prilike za nastup na istom.

 

Ovo je 23. po redu izdanje Coachella festivala i održaće se na uobičajenom mestu Indio u Kaliforniji, vikendima od 12. do 14. aprila i 19. do 21. aprila.

Učitati još
Zatvori