Nakon što je objavila novi album, Cher je najavila i svetsku turneju – evo šta smo saznali
Nakon što je objavila novi album, Cher je najavila i svetsku turneju – evo šta smo saznali

Nakon što je objavila novi album, Cher je najavila i svetsku turneju – evo šta smo saznali

Američka pevačica Cher je u oktobru, nakon višegodišnje pauze, objavila novi album. Kao i uvek, muzička legenda ponovo je bila na visini zadatka. A kako nam se bliže novogodišnji i božićni praznici, tako je ona bila nekoliko koraka ispred svih te je na vreme izbacila studijski album pod nazivom Christmas. Sada, u sklopu njegove promocije i gostovanja po različitim emisijama, Cher je sa fanovima podelila još jedno iznenađenje – čini se da će pevačica ponovo krenuti na svetsku turneju.

profimedia
profimedia

It’s #CherChristmas time

Prvi praznični album koji je muzička legenda objavila u karijeri sastoji se iz 13 pesama. Album uključuje i neke od klasika poput Santa Baby Run Run Rudolph. Takođe, na njemu su se, pored Cher, našle i druge muzičke ikone. Darlene Love joj se pridružila u pesmi Christmas (Baby Please Come Home), dok su Stevie Wonder i ona snimili duetsku pesmu What Christmas Means to Me. Takođe, prisutan je doprinos muzičara koji su pripadnici različitih žanrova kao što su Cyndi Lauper, Michael Bublé i Tyga. Dakle, Cher se nakon nekoliko godina na muzičku scenu vratila u stilu, i to u pratnji mnogih muzičkih virtuoza. A sada, question of the day – da li će blistavu karijeru krunisati još jednom turnejom?

Another tour? It seems so

Gostujući u emisiji The Graham Norton Show, Cher je sa publikom podelila da se nova turneja čini vrlo verovatnim poduhvatom za sledeću godinu. Pored toga, priznala je da je na nju veliki uticaj imao njen izabranik Alexander Edward. Sa obzirom na to da se takođe bavi muzikom, pevač ju je inspirisao i podsetio koliko zapravo voli muziku i studio. Zahvaljujući tome, njena impresivna muzička ostavština postala je bogatija za još nekoliko hitova.

Njena poslednja turneja pod nazivom Here We Go Again trajala je od 2018. do 2020. godine. A sada, ovogodišnjem all I want for Christmas spisku mi dodajemo još jednu stavku – novu svetsku turneju ove muzičke legende.

Foto: Profimedia / Instagram @cher

Učitati još
Zatvori